Quote of the day - Lady Gaga # 2

Amazing live version of “Pokerface” by Miss Gaga

YOU NEED TO WATCH THIS! I was STUNNED when I saw it. Oh my god I love her voice. People that have said she can’t really sing – please eat yours words again! I also LOVE this version of “Poker face” – I wish it was on her album. It was a performance she did for The Cherry Tree Records.

5 kommentarer

 • Well i must say that i like this girl more and more. I wasn’t quite sure in the start about her. She’s just so special, but to be honest that’s the cool thing about her. She’s like nobody else! She does whatever she wants to, and look gorgeous too! And what a talent, her voice is really cool, especially in this version of Pokerface, love it! I think i’m turning into a fan of Lady Gaga, i guess i can join the club then, hehe…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ok. Jeg indrømmer: Jeg ser aldrig alle de musikvideo’er, som modebloggerne poster, for jeg læser modeblogs for mode, ikke for musik. Men denne her så jeg. Man skulle simpelthen ikke tro, at det er den samme sang! Den her version er SÅ fed – 1.000 tak for den!mvhMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er dælme indehaver af ét stykke fantastisk stemme. Love her! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne – yeah you can join my Gaga-fanclub if you want! I’m so hooked on Gaga…Mette – jeg ser heller ikke alle videoer som alle modeblogger poster, men snupper en her og der. Er glad for at du så denne og fik en god oplevelse. Denne version kan høres på hendes myspace.Cille – ja *suk* Hun er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, hun ligner en der er vanvittigt vissen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quote of the day - Lady Gaga # 2