Matthew Williamson for H&M - available tomorrow!

Latest buy: H&M Floral maxi dress

Latest buy: H&M Floral maxi dress I got inspired by a lot of other danish bloggers today; as soon as I saw this floral maxi dress I knew I needed to have it. It would be SO perfect for my summer wardrobe. And I love the colours! I already own another maxi dress, but they’re so comfy that I desided that I needed another maxi dress this year.
I bought the white one-shoulder top too – it would be perfect for a high-waisted skirt I bought when I was in Malmø, Sweden.

Jeg blev meget kraftigt inspireret af andre danske blogger (og MSS) i dag; jeg vidste at jeg bare måtte eje denne blomsteret maxi kjole så snart jeg så den. Den er perfekt til min sommer garderobe og farverne er super lækre. Jeg har allerede én maxi kjoler, men de er simpelthen så behagelige at jeg besluttede at jeg blev nødt til at eje en mere i år.
Jeg snuppede også denne hvide one-shoulder top. Den vil være perfekt til en højtaljet nederdel som jeg købte i da jeg var i Malmø i påsken.

Til danske læsere: Kode 8382 giver 25% rabat på en ting på H&Ms webshop – koden gælder til og med 26/4.

Latest buy: H&M Floral maxi dress

4 kommentarer

  • Den er bare skøn! Har du fundet den på deres hjemmeside, eller i en af deres butikker? For den må jeg da eje:))Susiestylemeupplease.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, den er super fin. Jeg har fundet den inde på hjemmesiden. Den ligger både under “nyheder” og under kjoler/nederdele – men derinde skal du trykke på “vis alle” før den er der – og så bladr igennem siderne 🙂 Den koster 349 kr.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • nadja bang

    Du har vel ikke lyst til at sælge din kjole? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Den er solgt for længe siden – har den ikke mere, desværre 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matthew Williamson for H&M - available tomorrow!