My travel blog: Rejselyst

Dreaming of: Friis & Co studded bag

Image Hosted by ImageShack.us

Being a part of the Meet your fashion-blogger event can be kinda dangerous when you have to look through several lookbooks. This means that you fall in love with so many things – more things than you actually need. I’m totally in love with this studded bag from Friis & Co – My Favorites. It’s so chick and cool, but I know that I wouldn’t use it enough if I actually bought it. My everyday-bags has to be bigger than this one. But… *sigh*… I really like it.

———————–

Op til Meet your fashion-blogger eventet har alle vi bloggere skulle kigge lookbooks igennem for at finde vores 10 favoritter (som i får 40% rabat på på selve aftenen). Og det kan altså godt være lidt farligt! Det betyder nemlig at man (læs: jeg) sidder og forelsker sig i en masse ting… mange flere end man overhovedet har brug for. Og nu er jeg altså faldet hårdt for den her nitte taske fra Friis & Co’s mærke My Favorites. Den er så fierce og cool, men jeg ved bare at jeg ikke vil få brugt den særlig meget, når den ikke er større. Jeg kan nemlig godt lide store tasker til hverdagsbrug, så jeg kan slæbe rundt som en nomade… eller noget.

Jeg viser jer i morgen aften, hvilke 10 ting jeg har valgt som mine favoritter til eventet – så kig forbi der, hvis i vil se hvad jeg har valgt!

3 kommentarer

  • Jeg gør alt hvad jeg kan for at nå ned til jer. Skal på boldhold i fitnessdk på Skibhusvej, så cykler sådan set forbi på vejen hjem… I vinder nok over næste dags frygtede oplæg på danskstudiet 🙂 MEN JEG MÅ ALTSÅ IKKE BRUGE NOGEN PENGE! :)Katrine.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er lækker – no doubt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • holy oh my god. this is amazing. must. have. in. my. closet! wow great find! love the studs and detail on this, it is beyond rockin!xoxohttp://thediscerningfashionista.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My travel blog: Rejselyst