Our video project

Get my nude VILA top

Image Hosted by ImageShack.us

When I showed you this outfit a few weeks back I got a lot of comments and mails about the top/blouse from VILA. It has been totally sold out in my city, but I just discovered that a danish page called Stylepit has it – and they even have in 3 different colours (nude, black & dark grey). They deliver to most countries. They’re 229.75 danish kroner (£29/ $46/ ?30) and you can get the nude here, grey here and black here.

Right now Mr. Boyfriend and I are trying to figure out what to do with dinner. I was surposed to go to the gym today, but my 1-hour nap turned into a 3-hour nap and now I’m SO tired. Later I’m going to a party with one of my classmates so I kinda need to “wake up” before that.

—————————–

Da jeg for et par uger siden viste jer det her outfit, da fik jeg en del kommentarer og mails omkring toppen fra VILA. Den har egentlig været total udsolgt i Odense længe, men så opdagede jeg her den anden dag, at de har den på Stylepit – og endda i 3 farver! Den koster 229,75 kr – få den i nude her, grå her og sort her.

Lige nu er Hr. Kæreste og jeg ved at finde ud af hvad vi skal ha’ til aftensmad. Jeg skulle egentlig ha’ været til træning i dag, men min “jeg-skal-bare-lille-ha’-en-lille-lur” (aka en time) blev til en 3-timers lur… ups. Og nu er jeg så groggy. Senere i aften skal jeg til fest med en af mine klassekammerater, så jeg håber lidt at det der groggy-ness forsvinder inden.

bloglovin

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Our video project