Hungover and a beautiful christmas song

Latest buy: Asos maxi dress

Latest buy: Asos maxi dress

I just saw that Acie was blogging about this dress today and it reminded me that I bought it last week – I just forgot to show you guys. I fell in love with it when I was in Copenhagen to the My Favorites SS10 launch – because Merete was wearing it and she looked so cool in it! The only thing I’m worried about is the lenght of it since I’m pretty tall.

You can buy it here for only £30 – and it’s available in black and purple.

———————–

Jeg fik lige øje på, at Acie bloggede om den her kjole tidligere i dag – og det mindede mig om, at jeg da selv havde købt den i sidste uge uden at vise den til jer! Jeg blev lidt vild med den, da jeg så den på Merete i forbindelse med at jeg var til My Favorites SS10 launch i KBH i sidste uge. Hun så altså cool ud i den! Det eneste jeg er lidt spændt på er længden eftersom jeg ikke lige frem er lav. Gider ikke ha’, at den når mig til anklerne eller lign.

I kan købe den her for 30£ (ca. 240 kroner) og den fos i sort og lilla.

3 kommentarer

  • Wauw! Hot!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er den lækker og nøj, hvor ser den blød ud :Dwww.lady-simone.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • den er rigtig lækkert, og (skræmmende) kropsnær for en som mig der allerede har haft fingrene for meget i julekonfekten!:)Men glæder mig til at nogle billeder "irl" på en "rigtig" pige så man kan danne sig et realistisk billede.God jul/Karin

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hungover and a beautiful christmas song