Ask me questions!

Service announcement: H&M bodysuit in stores

I’m working hard on getting ready for my exam tomorrow. I’m so nervous and almost sure that I’m gonna fail. I just took a break to check my email and I’ve gotten a mail from Christina from H&M telling me that this cool leather bodysuit is in stores from next week. It’s from H&M Trend.

Have any of you bloggers had problems with spam-comments today? I woke up to 18 comments about and with links to pornsites. And they keep coming all day – very annoying! Now I’ll get back to my exam presentation. I’m probably not very creative on the blog today – just so you know!

—————————–

Jeg sidder og knokler med min præsentation af mit eksamensprojekt som jeg skal op i i morgen. Jeg er ret nervøs og er næsten sikker på at jeg dumper. Jeg tog dog lige en lille pause nu her for at blogge og tjekke min mail – og der kunne jeg se, at Christina fra H&M havde sendt en lille servicemeddelse. Denne skind dragt er en del af H&Ms forårs kollektion og den er i butikkerne fra næste uge. Den er fra H&M Trend og kommer til at koste 1299 kroner.

Og så lige noget of topic: Har nogle af jer har problemer med spam-kommentarer på jeres blogge i dag? Jeg vågnede op til 18 kommentarer der handlede om og indeholdte diverse links til pornsites. Der var også et par stykker fyldt med japanske tegn. Og der bliver ved med at komme nye i løbet af dagen – ret træls. Godt jeg har kommentar-moderation slået til. Nå, nu må jeg hellere komme tilbage til den præsentation. Hvis mine indlæg idag er meget lidt kreative, så ved i hvorfor!

6 kommentarer

  • Håber (og krydser finger for) at det går godt for dig i morgen (:www.lady-simone.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I want the boots! Are they in the collection too?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fed buksedragt, men jeg tænker dog at den ser lidt bred ud om hofterne – kunne være problematisk, hvis man er en pige med brede hofter (tænker på mig selv :))- Jeg har kun oplevet at en blogger med stærkt pornografisk indhold er åbenbart blevet en af mine læsere, and I ask WHY??? Og hvordan sletter man uønskede læsere, eller denne specifikke læser?!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • held og lykke mus!!! ring/skriv når du kommer ud på den anden side!! jeg ved du kan;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • @ SimoneMange, mange tak!@ Glamour BbeyYes, they are! I don't know from when they're available though.@ JazzJa, det tænkte jeg også lidt. Den er fed (og anderledes), men har bare ikke pengene pt. Og heller ikke Trend i Odense :(@ KatTak babe. Skal jeg nok! Håber sgu den går. Kan bare heller ikke motivere mig selv. Pisse træls. Den skal bare overståes.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg får også indimellem de der, men jeg har ikke kommentarmoderation til, så jeg ved ikke engang om jeg kan slette dem z:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ask me questions!