Craving: Marc Jacobs sunglasses

Alexander McQueen vs. Asos

It’s not a 100% replica, but it’s not hard to see where Asos found their inspiration. The McQueen-dress is a piece of art that Asos doesn’t even come near (but the dress is okay anyway). I first fell in love with the dress from Alexander McQueen when I saw Drew Barrymore in it here (I hated her hair though).

You can get the dress from Asos here for £85

————————–

Det er ikke en 100% kopi, men det er ikke svært at se hvor Asos har fundet inspiration henne. Asos kommer dog overhovedet ikke op på siden af McQueen-kjolen som er et lille stykke kunst! Jeg blev først vild med den, da jeg så Drew Barrymore i den her (fik dog et instant hate-forhold til hendes hår).

Asos kjolen kan fås her til 85£ (ca. 722 kroner)

5 kommentarer

  • jeg er så forelsket i den McQueen kjole. ærgeligt jeg ikke lige har pengene til at smide efter asos udgaven, for den er da et fint alternativ 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • .. ville dog ønske de havde lavet den gul ligesom originalen. synes farven er lidt doll. hmm.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det gør den godt nok ikke. McQueens er jo fuldkommen fantastisk. Virkelig smuk.Hvad skete der dog for Drew Barrymores hår?!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De ser begge rigtig lækre ud, men McQueens er altså flottest (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • @ BetinaHelt enig – en gul version havde været federe!@ bykiroboDet er den! Ville ikke ha' noget imod, hvis den flyttede ind i mit skab ;)@ SimoneVi er helt enige 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Craving: Marc Jacobs sunglasses