Back in Odense - with Tim Christensen

Buy: Gina Tricot cardigan

I didn’t have a lot time to shop when I was in Copenhagen, but I did buy this lavender cardigan from Gina Tricot. It’s long and a bit oversize which makes it a comfy everyday-cardigan. They had it in SO many colours!

————————

Jeg fik ikke så meget tid til at shoppe i løbet af min weekend i KBH, men jeg fik købt den her cardigan fra Gina Tricot. Den er ret lang og en smule oversize, hvilket gør den til en ret comfy hverdags-cardigan. Den bliver vist bare stylet med en hvide el. sort tank top, denim leggings og høje støvler – IKKE flade. Synes personligt at man svømmer/forsvinder i oversize ting hvis ikke man skaber noget mere længde i form af højt fodtøj. De havde modellen i SÅ mange forskellige farver, men det var den her lavendel-lilla der fangede mig. Den koster 199 kroner og jeg snuppede den i en str. small.

4 kommentarer

  • Kia

    Hej Jeanett,Det var ærgeligt at du var her i så kort tid og jeg var så presset i weekenden.Næste gang, ok??Kia.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg havde også kun et "hul" lørdag eftermiddag og der kan jeg se, at du var i Sverige (og fik shoppet en del hehe). Men helt sikkert næste gang. Måske til Friis-brunch?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den har jeg også lige haft prøvet 🙂 De har den jo i sindsygt mange lækre farver!Endte dog med en lidt varmere én fra H&M.Er helt enig med dig ang. høje støvler til den slags. Ens krop kommer nemt til at se lang og ligegyldig ud med flade sko til lange cardigans.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • @ PernilleJa, helt vildt! Jeg havde lyst til at købe den i flere farve, men må lige spare til Dubai. Opdagede lige, at de også har den på hjemmesiden.Ja, man bliver lidt for "hygge"-agtig at se på i stort bluse og flade sko.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back in Odense - with Tim Christensen