Diane & Joshua

Dubai: Day 2

Hi guys! Just another hello from Dubai! Internet here is pretty cheap so that’s nice. Today we’ve been to the beach – working on our tan. After that we went looking for a restaurant in the area of the famous 7-star hotel (in the picture above – in the background). We found an italian restaurant in the area. The appetizers were really good, but the main course were a bit bland. Now we’re pretty tired so we’re gonna go to our room and try to figure out what to do tomorrow. Down below are more pictures from today.

———————————–

Hehe at tjekke indtil jer hver aften fra Dubai kan hurtig blive en vane – isaer naar internet kun koster 5 dihram for en time (ca. 7,50 kroner). Idag har staaet paa mere strandtur – er blevet godt stegt. Jeg ville gerne vise jer billeder af stranden, men der hvor vi var i dag var det forbudt at tage billeder paa stranden. Derfor faar i istedet billeder fra da vi var paa jagt efter en restaurant og endte i omraadet med det beroemte 7-stjernet hotel “Sejlet” (i baggrunden paa billeder oeverst). Vi fandt en rigtig hyggelig italiensk restaurant, hvor forretterne var fantastiske og hovedretterne lidt so-so. Vi faar koert utrolig meget i taxa hernede, da det for det foerste er vildt billigt og for det andet er afstandene for store til at gaa. Desuden er deres metro-system godt nok aabnet nu, men mange af stationerne er fortsat ikke taget i brug. Vi er paent traette saa vi smutter nok bare op paa vaerelset nu (vi er 3 timer foran hernede) og slapper af + finder ud af hvad vi vil se de naeste par dage. Vi snakker bla. om at tage ude til hotellet Atlantis der ligger paa spidsen af en af de der oeer formet som palmer. Det hotel skulle eftersigende ha’ en hvalhaj svoemmende i et bassin hernede. VILDT! Her forneden er der lidt billeder af restaurant omraadet hvor vi spiste + lidt af maden (hehe saa er du glad, hva’ mor haha).

Ps. De kan overhovedet ikke styret sig mht mit lyse haar hernede. De glor og dytter i deres biler. Lige i dette tilfaelde har blondiner det ikke sjovere.

5 kommentarer

 • AT

  TAK fordi vi må følge med i jeres rejse! 🙂 ej hvor er det spændende at se billeder dernede fra. Håber vi kan vente os flere billeder af flotte Dubai.Fortsat god rejse (fra en læser der slet, slet ikke er misundelig ;)høhø ).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Your blog is lovely. I follow you now, thank you for your comment in my blog ;)Follow me if you want !! :DKisses from Spain.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender alt for godt, det der med det lyse hår – har godt nok ikke været i Dubai… Men i mange andre lande, har blondiner det altså heller ikke sjovest :bwww.lady-simone.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • orhh, den bruchetta med tomat ser da ualmindelig god ud! hvor er jeg misundelig! (:www.whowantsfashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ ATDet var saa lidt – og tak selv! Vildt fedt at i er saa mange der foelger med! Og trust me – der skal nok komme flere billeder!! Der er allerede et nyt indlaeg oppe! :)@ TeresaThank you SO much. Ill check your blog when I come home from Dubai :)@ SimoneJa, saadan er det med det lyse haar. Det elsker de vist :)@ mariewantsfashionDen smagte ogsaa rigtig, rigtig godt!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diane & Joshua