Alexander McQueen vs. Asos

Live fra Dubai

All the computers on our hotels have gotten some virus so they’re not working. I’ll be back late tomorrow night when I’m back in Denmark. And I’ll show you more pictures and tell you more about Dubai then. Sorry!!

——————————————

Hej alle sammen! Jeg giver lige lidt lyd fra mig her fra
Dubai. Alle hotellets computere har faaet virus, saa de virker ikke (sidder paa en nederen internetcafe lige nu). Derfor var der intet Dagens-Dubai indlaeg igaar og kommer heller ikke idag. Men jeg er tilbage i DK sent i morgen aften, saa der faar i masser af billeder og mere om de sidste par dage i Dubai. Vi var igaar ude paa The Palm-oen og saa har jeg shoppet! Gik forbi en Burberry butik og mit hjerte slog et extra slag, da jeg saa de havde en af de smukke drapede kjoler fra deres SS10 kollektion haengede! Saa der kommer ogsaa billede, hvor jeg staar og smiler fjollet imens jeg gramser paa den. Og nej, koebte den ikke. Den kostede taet paa 20.000 kr og saadan noget kan vi normale mennesker med normale indkomster vist kun droemme om. Men hvor var det fedt at se den “live” og roere ved den. Men som sagt er vi hjemme i morgen aften og saa faar i mere Dubai = antallet af blogindlaeg kommer op paa det normale igen. TUSIND tusind tak fordi i har gidet at foelge med.

2 kommentarer

  • Tak for de virkelig skønne feriebilleder – gid der havde været lidt flere lækre madbilleder :DJeg har næsten kunnet mærke varmen og solen gennem skærmen :-)Kh Katrine.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • @ KatrineDet var da så lidt! Dejligt at i har gidet at følge med! Tror vist jeg har lidt flere madbilleder fra de sidste dage dernede 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alexander McQueen vs. Asos