The Lovely Bones

Knækbrød

Her til aften har jeg bagt knækbrød – og de er blevet rigtig lækre. Jeg har brugt en opskrift som jeg har fundet på Sofies blog. Jeg har kun ændret lidt i den: brugt knapt så meget hørfrø og istedet lidt flere solsikkekerner og græskarkerner – dem kan jeg nemlig extra godt lide 😉 Tror jeg vil have et par stykker med i morgen på arbejde. Nu vil jeg se resten af Paradise og gå tidligt i seng, så jeg er frisk til i morgen.

I baked today and it turned out really tasty!

4 kommentarer

 • Anonymous

  holder du fri fra dit studie for at arbejde, eller hvordan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhr, jeg bagte også de dér i lørdags. Mums, de var gode. Men mine blev lidt for salte? Kan i grunden være mig, der havde læst forkert eller noget. Men hurra for en enkel opskrift 🙂 I øvrigt en misundelsesværdigt fin form, dine fik. Trods ihærdige forsøg blev ikke én så fint firkantet som den dér ;)camillahenanger.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ AnonymousDet er lidt en blanding. Sidste uge havde jeg 4 fridage, så der tog jeg ikke fri en eneste dag (jeg startede først tirsdag) og i denne uge har jeg 2 fridage, så jeg har misset 2 dages skole i alt.@ CamillaJeg synes også mine var lidt salte, da de stadig var varme, men nu hvor de er kolde er de okay. Men jeg dropper måske også lidt af saltet næsten gang. Hehe jeg var bare heldig at mine blev så fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • UUUUh lavede dem også idag af 2 gange, første plade blev SUPER god, men ved en fejl havde jeg kun brugt 1½ spiseske olie??? så i anden omgang kom jeg den rigtig mængde i.. men helt ærlig så kan jeg bedre li de første. såå tror mine i fremtiden bliver med meget lidt olie :D:DKit

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Lovely Bones