Buy: Forever21 wedges

Link list

I en verden som blogland er links så vigtige! Det er sådan vi hører om og opdager nye blogs – og derved også måden at vi alle får nye læsere. Derfor har jeg nu lavet en liste nede i højre side i bunden af bloggen som er til jer! Jeg har allerede en liste med mine favoritter (og i behøver ikke skrive link her, da i jo allerede er på listen) som jeg kigger forbi min en gang om ugen, men den her liste er til alle jer andre som måske også gerne vil have lidt nye hits. Skriv jeres link her i en kommentar og så kigger jeg på det. Der er dog 2 krav:

– I linker tilbage til mig (skal være synligt, når jeg kigger forbi jeres blog). Noget for noget – det er vel fair?
– Og jeres blog skal være min. 1 måned gammel.

Jeg vil jævnligt opdatere siden, så jeg fjerner blogs der ikke linker tilbage til mig og blogs der “dør ud” (altså hvis der ikke længere skrives på den). Glæder mig til at få jeres links og måske opdage nogle nye blogs!

I’m doing a new list (in the buttom of the blog) filled with links to all of your blogs. I have to demands: 1) You have to link to my blog on your blog too 2) Your blogs has to be more than 1 month old. I’ll remove blogs that don’t link back to mine. Write a comment with your link!

57 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buy: Forever21 wedges