One shoulder bikini

Birthday girl no. 26

Birthday girl no. 26
Jeanett 7 år

Jeg kan vist ikke længere løbe fra det… idag runder jeg 26 år og er officielt nu i den sidste halvdel af 20’erne. SUK. Jeg ville gerne forblive 24 resten af livet… I don’t know why, men det tal kan jeg godt lide. Nå, men indtil videre har jeg en skøn dag! Blev vækket med kys og blomster. Og er efterfølgende blevet overfaldt af endnu flere blomster! Jeg har allerede også fået så mange fødselsdags-sms’er og lykønskninger på facebook, at jeg er helt overvældet. Så tusind, tusind tak! Dagen står på hygge med Hr. Kæreste. Tror snart vi tøffer op i byen og spiser noget is. Senere skal vi ud og spise på en af mine ynglings restauranter i Odense og i aften skal jeg til for-premiere på Sex and the City 2 sammen med Maria (tak til Samsøe Samsøe for billetterne!). Det er da vist en perfekt fødselsdag? Familien + min meget gode ven Cuong (som er på visit i DK pt – perfekt timining!) kommer til middag i morgen og næste lørdag holder jeg cocktails-night for alle veninderne. Vi blogges nok ved senere – men indtil videre får i lige et billede af Jeanett 7 år. Det er 19 år siden…. sindsygt at tænke på.

Today I’m turning 26 – it sounds so old! I’m gonna spend most of the day with Mr. Boyfriend – we’re going out to dinner on one of my favorite restaurants i Odense and later I’m going to the pre-premiere for Sex and the City 2 with my friend Maria. Great day! It’s me at age 7 in the picture. That’s a loooong time ago!

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

One shoulder bikini