My day in pics

Kate Moss for Topshop SS10

Det var ellers gået min næse forbi, at der kommer en ny Kate Moss for Topshop kollektion i morgen – jeg opdagede det i dag ved et tilfælde. Jeg fik så lige opstøvet lidt billeder af kollektionen og nøøøj, hvor er den død-kedelig. Jeg synes heller ikke den sidste kollektion var noget specielt, men den her slår da den sidste (på den dårlige måde). Jeg har dog udvalgt de 3 items jeg bedst kan lide her øverst. Begge de lange kjoler er ret fine og romantiske – priserne er bare crazy. Jeg skal ikke ha’ noget – skal i? Kollektionen udkommer i morgen på Topshops hjemmeside. I kan se mere af kollektionen her.

Pictures from the new Kate Moss for Topshop collection that comes out tomorrow. I think it’s very boring. The 3 items above are my favorites, but I’m not buying any of them ’cause the prices are crazy.

4 kommentarer

  • urgh, hvor er topshop altså blevet dyrt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg syntes der er et par enkelte interessante imellem, men slet ikke til de priser. Det er trods alt bare TopShop 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ja, nemlig… det er meningen de skal være et highstreet brand…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • @ KatVildt dyrt! Der går også længere og længere tid imellem jeg besøger deres webshop efterhånden – synes simpelthen det bliver dyrere og dyrere.@ ChristineHvis priserne havde været mindre, så var jeg måske også hoppet på en ting eller to. Men de der priser er for crazy til at jeg gider at være med. Du har nemlig ret – det ER bare Topshop.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My day in pics