Gossip Girl-gorgeous: Turkis og nude

Nøgne tasker

Jeg havde ikke noget imod, at eje lidt flere nude tasker. Den øverste er fra Asos og den er altså ALT for skøn med alle de fjer. Nøøøøj, den måtte godt blive min! Den nederste er fra Signe Muusmann’s nye kollektion og er i princippet en mobilpung/taske. Ærgeligt at det ikke er en rigitg taske, fordi så havde jeg nok været game! Farven og de fine blomster er så lækker!

Fjer-clutchen fra Asos koster 45 £ (ca. 382 kroner) og kan fås her. Mobiltasken fra Signe Muusmann koster 499 kroner her. Den er iøvrigt kun lavet i 100 eksemplarer, så man skal skynde sig, hvis det er noget man meget gerne vil have.

Love these nude bags. Would love them to be mine! The first one is from Asos and the second one i from Signe Muusmann.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gossip Girl-gorgeous: Turkis og nude