Hotel Sun Fun Cypern

Makronissos Beach på Cypern

Makronissos Beach CypernMakronissos Beach CyprusCypern / Dag 2Cypern / Dag 2

Reklamelinks – markeret med *

Makronissos Beach var en af de strande, som vi besøgte flere gange, da vi var på Cypern. Magen til smukt vand skal man alligevel lede lidt efter her i Europa. Det er en ret insta-venlig strand. Ærgerligt at instagram endnu ikke var opfundet, dengang jeg var der, ha ha.
Man føler, at man bader i en stor pool. Makronissos Beach var generelt ikke lige så proppet, som for eksempel den utrolig populære og meget kendte Nissi Beach. Der er masser af strandstole og sandet er helt lyst og fint, så man kan nemt bruge en hel dag på Makronissos Beach. Rent geografisk befinder vi os i det nordlige Cypern – lige udenfor byen Ayia Napa. Stranden lå i gå afstand fra vores hotel (dette hotel), så hvis I bor i samme område, så kan man sagtens gå derned. Husk godt med solcreme med høj faktor, da solen er hård på Cypern. Jeg gik aldrig under faktor 30. Eller jo, det gjorde jeg. Da jeg efter en uges tid havde fået en virkelig god kulør, brugte jeg en dag kun faktor 20. Selvom jeg smurte mig flere gange den dag, så var resultatet tydeligt om aftenen: Av. På med høj faktor – I skal nok blive brune alligevel.

Makronissos Beach er iøvrigt også rigtig børnevenlig. Man kan gå langt ud før det bliver dybt. Vandet er lavt og det har en utrolig behagelig temperatur – og det er nemt at holde øje med ungerne på stranden. Der var også mange børnefamilier på stranden, da jeg var der. Der er også en lille spisested på stranden, hvor man kan købe drikkevarer og lidt forskelligt at spise. Når jeg skal til Cypern igen, så skal jeg klart forbi Makronissos Beach igen.

Og ja, vi havde det pænt sjovt, da vi tog de her billeder på Makronissos Beach. Der findes også nogle flere, hvor vi smører hinanden ind i det fine hvide sand. Dem vil jeg skåne jer for 😉

Vil I bo i nærheden af Makronissos Beach på jeres ferie i Cypern, så kan I finde hoteller lige ved stranden HER*

Aren’t these photos beautiful? They’re from Cyprus from the very beautiful Makronissos Beach. It’s in the area just outside of Ayia Napa (we stayed at this hotel). Makronissos Beach is so beautiful (as you can see in the photos). Because of the colour it looks like one big pool! There’s lost of sun beds and there’s a small place where you can buy cold drinks and snacks. Makronissos Beach is also very kids friendly with shallow water. Have you been to Makronissos Beach on Cyprus before? It’s worth the visit! If you wanna stay near Makronissos Beach at your next trip to Cyprus and be able to walk just right down to the beach? Then you can find hotels near that same beach right HERE*

bloglovin
   

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hotel Sun Fun Cypern