En dag i bjergene

En dag på havet: Bådtur på Cypern

En dag på havetEn dag på havetEn dag på havetEn dag på havetEn dag på havet

Hey søde laesere. Idag har vi været på bådtur på Cypern – op ad kysten og lidt længere ud på havet. Der var heldigvis et svømme-stop ellers var vi smeltet fuldstændig – her har været sindsygt varmt i dag. Nok den varmeste dag på hele ferien. Tim var lidt presset på turen, da han havde nogle semi-tømmermænd efter at ha’ drukket mange fadøl med en britisk mange millionær hele natten. Men det var han lidt selv skyld i, så jeg havde ikke så ondt af ham. Jeg har virkelig nydt det her, men jeg kan også mærke, at jeg er ved at være lidt ferie-mættet nu. Jeg er klar til at tage hjem. Jeg er begyndt at savne resten af mit tøj, min egen seng og mit job. I må også snart vaere lidt træt af at se billeder herfra eller hvad? Til jer der ikke gider at se flere Cypern billeder, så kan i glæde jer over, at i morgen er vores sidste hele dag og så begynder jeg at blogge lidt mere fashionabelt igen, når jeg er i DK. Tirsdag eftermiddag er jeg tilbage i Danmark.
Billetter til bådturen købte vi nede på Ayia Napa havn og de kostede ingenting. Selve turen tog et par timer eller tre – og man kunne købe drikkelse og snacks ombord. Vi fik nappet det meste af overetagen, så der nød vi turen frem og tilbage fra solsenge. Vi sejlede ud til nogle grotter, hvor vi kunne hoppe i havet og snorkle/bade. Der var også mulighed for at kravle op på nogle klipper og springe ud derfra. Det sprang jeg dog over (høhø).

I kan finde hoteller i og omkring Ayia Napa HER (reklamelink)

Today we went for a boat trip here on Cyprus. It has been the hottest day today since we arrived – crazy hot!! I’m beginning to miss home – my clothes, my bed and my job so it’s nice that tomorrow is our last day here. We leave early tuesday morning.

bloglovin
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i bjergene