Mit prinsesse outfit

Lækre wedges

Ja tak, til alle 4 par! Faldt over disse wedges hos super billige boohoo.com igår og jeg synes virkelig de alle er rigtig fine. Jeg kan faktisk ikke finde ud af hvilken model jeg bedst kan lide – den med peeptoes er super cool, men mine tæer plejer altid at smutte ud af hullet, når jeg går i den slags (mine tæer har ikke forstået at peeptoes er ment som pynt – ikke for at de bogstaveligtalt skal peep’e ud). Derfor jeg måske mest til den øverste model. Men så kommer næste dilemma: Hvilken farve?! Åhhh alle de beslutninger! Til prisen kunne man også bare snuppe alle 4 par. Den øverste model koster £40 og den med peeptoe koster £35. Jaja, måske er kvaliteten også derefter, men til den pris synes jeg ikke det gør så meget, hvis de kun holder en sæson. Hvad synes i om dem? Og er der nogle af jer der før har bestilt fra boohoo.com der kan sige noget om kvaliteten?

I spottede these wedges at boohoo.com yesterday and I wish they were all mine. Love the models and love the colours. Maybe I should just buy all 4 pairs? They’re pretty cheap!

9 kommentarer

 • Jeg har et lignende par fra S/// Bar – dvs. de nederste i sort med peeptoe. De er på udsalg til 300 på hjemmesiden og er vildt behagelige.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har bestilt derfra et par gange før, og du bliver overrasket over, hvor hurtigt de leverer! Men når det så er sagt, er kvaliteten på ingen måde god – og tingene ligner som regelt heller ikke helt det, man troede, man havde bestilt.. Alligvel bliver jeg gang på gang lokket af de billige priser – og især af de øverste wedges! 🙂 Håber, du kan bruge svaret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er virkelig hooked på de øverste, men du har ret den med farven er svær for de har hver deres fordele! Rigtig fed blog, kig også gerne forbi min hvis du har lyst (-;Gertrud http://aphotooffashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor sender de fra? (af frygt for told, moms og diverse andre skrækkelige sager…)- AT.PS: Jeanett, jeg har problemer med at se verification-ordet/bogstaverne når jeg prøver at sende kommentarer til dig. Ved ikke om andre har problemer med det også, men syntes lige jeg ville lade dig være obs på det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er nu ogsaa fine Jeanett. Jeg har ikke kobt sko hos boohoo for, men det toj jeg har kobt til billige priser har faktisk vaeret fin kvalitet, saa jeg har intet at klage over. I say go for it!! ;)/annewww.annechristensen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har bestilt derfra, men kun tøj. Jeg syntes det er okay, altså man skal ikke forvente det blødeste og lækreste stof og sådan, men det er udemærket, og så er det jo mega-billigt!Jeg tror forresten bedst jeg kan lide de øverste lyse. -Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Se PassiensForFashions indlæg her om de samme sko fra eBay:http://passionsforfashion.blogspot.com/2010/07/hvem-sagde-topshop.htmlTror måske de er billigere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeej, hvor er de skønne. Ved du hvordan det fungere med str. på den side? Jeg er en str. 39 i danske str. Ville være fedt, hvis du kunne hjælpe mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Har købt derfra tidligere og kvalitet svinger fra decideret dårlig til alm. "dårlig" standard, hvis du forstår. Med en smule forstand på det, kan jeg se på de viste fotos at hverken syninger eller limningen på de wegdes er særlig god. Og selvom de er billige er £40 alligevel meget hvis de går i stykker med det samme og du slet ikke for noget for dine penge. Sko er jo noget der skal bære din vægt. Brug dog ASOS, deres priser er ligeså gode og kvalitet rigtig god. Lad os vide hvad du gør…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit prinsesse outfit