Lækre wedges

Ny (skole) taske

Jeg har længe haft “brug for” en ny brun taske – jeg har alt, alt for mange sorte. Derfor sagde jeg lige HAPS den anden dag, da vi fik denne taske hjem på arbejdet (Gina Tricot). Den er godt nok ikke af rigtig læder, men den er dejlig blød og til sølle 249 kroner, så synes jeg det er okay! Den findes også i sort, hvis der er nogle af jer der er fristet. Kia har forresten også blogget om dem her.
Jeg tror den ryger med mig til København, når jeg i morgen ENDELIG indtager modeugen. Jeg har arbejdet de sidste 3 dage, så har ikke haft mulighed for at deltage. Men i morgen har jeg fri, så der skal den ha’ hele armen. Skal bla. til Friis & Co cocktail-sjov og så skal jeg til et par shows – bla. Minimarket og Ivana Helsinki. Jeg glæder mig! Også til at snakke med en masse af de andre bloggere. Det plejer at være så hyggeligt. Jeg skal selvfølgelig nok tage en masse billeder og fortælle om det her på bloggen.

My latest buy is this brown pleather bag from Gina Tricot. Even though it isn’t real leather it’s still very soft. I’ll take it with me tomorrow when I’m going to Copenhagen to attend Copenhagen Fashion Week. I have some events and shows that I’m going to.

11 kommentarer

 • Kan den indeholde en 17" computer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Åhh altså, har I ikke snart brug for flere ansatte inde i Gina, hva? :p Jeg vil også arbejde der og kender i forvejen butikken ind og ud! haha.. Rigtig FIN taske!God tur til modeugen! Glæder mig til at følge dig og de andre bloggere når man nu ikke selv kan være med :)- AT.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • arh, så kan det være at man render på dig till Friis & Co eventet der kl 15 imorgen? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hello! Your bag is so chic! I love it!Have fun in Copenhagen Fashion Week 🙂 x

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæd dig så meget til Minimarket, de har lavet nogle virkelig flotte ting denne sæson! Og tænk på mig, når modeller kommer ud for anden gang, jeg står nemlig ude bagved og stresser rundt som dresser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ Tina Donbæk LarsenUh det er svært at svare på. Min 15" kan godt være der og den kunne godt ha' været en smule større. Men jeg ved ikke om der kan være en 17".@ AnonymHehe nej, desværre slet ikke. Men du er velkommen til at komme ind med en uopfordret ansøgning. Og tak – dejligt at høre at i gerne vil følge mig under modeugen :)@ ChristinaDet gør du nok, ja 😉 Glæder mig til at hilse på dig!@ Cap'n NikNakThank you so much!!@ AmalieEj, hvor spændende! Hvordan har du fået det job? Jamen, så vil jeg glæde mig extra meget til at se Minimarket! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt var lige i genbrug idag hvor jeg så en taske, der bare ligner denne på en prik, den var bare sort i stedet for :)/Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I fritiden og når pengene er der, arbejder jeg for Vs. Magazine i kbh. Og det var Vibe, som er fashion director på Vs., der stylede showet, så har hjulpet til i løbet af ugen med div forberedelser og så også under showet 🙂 Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Hej Jeanett. Jeg har været på udkig efter tasken men har ikke kunnet finde den i butikken i Odense. Ved ud om I får flere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ NatashaDe røg også mega hurtigt! I løbet af få dage havde vi udsolgt af begge farver. Og jeg kan desværre ikke sige om vi får dem igen – vi ved aldrig selv hvilke varer vi får. Så det er bare om at holde øje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] bælte, ruskinds wedges fra Asos, Gina Tricot blå kjole + skull cardigan, nude Topshop heels, ny skoletaske, maxi kjole fra Gina Tricot, Primark blomsteret flats og ikke mindst min elskede YSL arty oval […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre wedges