H&M Home store launch

Sko-ulykker

Det her er hvad der sker, når man sidder i timerne med adgang til internet, har sit dankort på sig og pludselig opdager en 15% rabatkode til Asos. Til mit eget forsvar skal det siges, at jeg har planlagt at nogle af mine nye vinterstøvler bla. skulle være et par sorte wedges, så det kan nu krydses af listen! Koden AWSTYLE15 giver 15% af på alle Asos egne mærke (de hedder typisk “Ásos” som det første ord i item-navnet) – og endda også på det der er på udsalg af Asos’ eget mærke. Koden gælder til og med d. 31/8 2010.

I just bought these new black suede wedges from Asos. And I used this 15% discountcode AWSTYLE15%. It only replies on Asos’ own brand – but it’s also valid on Asos items on sale.

4 kommentarer

 • Du skal ikke forsvare noget kære. Hvis du er vild med dem, er det skønt at du købte dem, bare fordi du kan 🙂 Jeg undskylder også tit overfor mig selv diverse nyindkøb, men når man selv har knoklet for sine penge, har man vel intet at undskylde.Kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ Ann-SophieÅhh tak! Skønt med en fashionista der forstår, at man engang imellem bare MÅ eje noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg shopper normalt ikke så meget på asos, men de der sko er ret fine og nogle jeg overvejer. Iiih.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ BeamJeg glæder mig også meget til at modtage dem!! Håber de er lige så lækre i virkeligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Home store launch