Brudegæst... outfit?

Skull cardigan

Skull cardigan

Et af mine seneste er køb er denne fantastiske cardigan fra Gina Tricot. Seriøst, jeg ELSKER den. Den er så rar og samtidigt very trendy lige nu. Den er lidt stor i størrelsen, så jeg snuppede den i en str. small – og den er stadig oversize til mig. Jeg har haft den i en uges tid og jeg har allerede haft den på 4 gange. Det er et af de bedste køb jeg har gjort på jobbet i lang tid. Vi har den lige nu i butikken (og på webshoppen) og den koster sølle 199 kroner. Den findes også i en leopard version som i kan se på Kia her.

One of my latest buys are this amazing cardigan from Gina Tricot. Seriously, I LOVE it! It’s so comfy and also very trendy right now. By the way: do I have any german readers out there? Because I have some news for you. On september 30th the first Gina Tricot shop will open in Germany!

7 kommentarer

 • Den er rigtig fin 🙂 Har selv kigget på den på nettet :)Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig cool 🙂 Overvejer selv og købe den…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prøvede den forleden og blev forelsket:) Men er desværre helt flad. Så må desværre vente med at købe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Den ser virkelig lækker ud – tror jeg må ned og købe den ved dig i næste uge! Har i den også i de 2 leopardfarver? -Cathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den super fed! Ønsker mig dem begge to 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @ TanjaVi har massere – også på lager, så tror sagtens vi har den efter d. 1 :)@ CathrineVi har den i den "almindelige" leopard version. Jeg mener ikke, at jeg har set den leo-version med det pink i. Men vi har den anden.Og tak til alle jer andre – fedt at se at i også kan lide den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brudegæst... outfit?