In the YSL box...

Szhirley by Just Female

Et af de events jeg var til i fredags var et Just Female holdte for at fremvise den kollektion Szhirley by JUSTFEMALE de har lavet sammen med den danske sangerinde Szhirley. Det blev holdt i en af deres butikker, hvor der var boblevand, mokai og snacks. Jeg blev meget overrasket over at se, at hele kollektionen var sort (pånær EN ting). Godt er det en kollektion der udkommer i oktober-november (2010), men derfor behøver det hele vel ikke at være sort? Vi fik dog afvide, at det var ikke hele kollektionen vi så i fredags, så det kan godt være der kommer lidt flere ting med farver på. Bla. skulle der komme noget strik også.
Selve de forskellige items var fine dog uden at være groundbreaking på nogle måder. Priserne er holdt nede på samme niveau som Just Female’s normale priser, så det hele var på et niveau, hvor vi alle kan være med. Det er dejligt! Vi fik desuden også spottet et par danske celebs – udover Szhirley selv, så spottede jeg bla. Saseline, skuespiller Laura Christensen, skuespiller Julie Ølgaard, Popstars-Maria Lucia og Toniah (X Factor/Popstars koreograf). Nederst er der lidt flere billeder inkl af de to ting jeg bedst kunne lide ved kollektionen.

Last friday I attended an event that was hosted by the brand Just Female. They wanted to show us their collaboration collection with danish singer Szhirley. We spotted a few danish celebs at the event while we were checking out the collection, eating snacks and drinking champagne.


Sort blonde body (fås også i lilla). Der er knapper i bunden, blonde-cut outs og dyb ryg. Kommer til at koste 400 kr.


Denne var nok mit favorit item. Smuk, sort kjole med meget små pailetter. De havde virkelig ikke været fedtet med pailetterne, hvilket highstreetmærkerne ellers godt kan være. Men denne kjole var HELT tæt-dækket. Kommer til at koste 700 kroner. Det ville jo være den perfekt nytårskjole!


Et lille smug-billede af smukke Saseline der chiller til eventet. Hun er altså en babe!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In the YSL box...