Primark floral flats

Torsdagskoncert med Medina

Igår aftes var jeg til Torsdagskoncert i Kongenshave i Odense. Der var både Medina og Rugsted og Kreutzfeldt på programmet – men indrømmet, så tog jeg mest derind pga Medina. Kort fortalt er konceptet med Torsdagskoncerterne, at der hver sommer er gratis koncerter i Kongenshave i Odense. Super cool, if you ask me. Jeg tog derind med bla. Tina (som i jo efterhånden “kender”) og to tøser der bor i samme ejendom som mig + den fantastiske baby Alva. Alva har jeg også ævlet om før – hun har altså en speciel plads i mit hjerte og hvor var det skønt at se, at hun ikke havde glemt mig selvom jeg lige har været væk i over 2 uger. Billede nummer to er hun ved at æde min H&M ring som hun var MEGET betaget af.

Yesterday I went to a free concert here in Odense with some friends including the lovely baby Alva (who tried to eat my red ring several times).

2 kommentarer

  • Great look

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I LOOOOVVVEE MEDINA. all my friends hate on my danish side because here in canada there are not a lot of danish people who are actually born their and raised speaking danish and listening to their music but medina is easily one of my favourite artists im so jealous.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Primark floral flats