Ny parfume

Vila grey dress

Vila grey dress

Jeg har virkelig ikke lavet noget som helst produktivt idag. Jeg er stadig forkølet (“afstedsgave” fra Cypern – tak tak), så jeg har bare følt mig max groggy hele dagen og har derfor sovet/set serier. Jeg havde ellers haft planer om, at jeg ville op i byen og lure lidt i butikker. Jeg ville bla. gerne forbi VILA og se om de havde fået den her grå kjole. Den er super fin, enkel og nem at style til efteråret. Og så er den billig! Kun 180 kroner! Men det blev ikke idag, så det må blive i morgen. Istedet vil jeg nu prøve at få noget mad i maven, så jeg måske kan overskue at tage i bio i aften og se Inception. Er kæmpe Leo-fan og har hørt rigtig meget godt om den. Har i set den?
Kjolen fås iøvrigt også på VILAs webshop her.

I’ve just slept and watched series today. I’m still a bit groggy from the cold I got. I’m considering getting this grey dress from VILA. It’s cheap, love the drapings and it would be cute for fall.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny parfume