Primark grå ruskinds flats

Primark grå ruskinds flats

Tror ikke jeg har fået vist jer dem her? Jeg købte dem på Ebay UK for et stykke tid siden og de er endelig kommet frem. Det er rigtig ruskind, dog er de lidt “rough” at se på, men jeg synes egentlig ikke det gør noget. Jeg har også kun givet 100 kr inkl porto for dem. De er iøvrigt fra Primark.
I dag har jeg det faktisk lidt dårligere end igår og jeg skal alligevel hen og gøre mere rent i den gamle lejlighed. Gider virkelig, virkelig ikke.

I don’t think I’ve shown you these. These grey suede flats are from Primark, but I bought them cheap on Ebay UK.

Skriv en kommentar

  1. Hej Jeanett :)Din "orange" kjole fra Mango, hvordan er den i størrelsen? Jeg skal til at bestille den hjem, men er i tvivl. Stor, lill, normal?På forhånd tak :D/No.3

  2. @ AnitaMange tak! Ja, og det jeg har er typisk stress-syge, så det bliver ikke bedre før det der stresser mig forsvinder. Og det gør det først mandag :( God weekend til dig også!@ RikkeMange tak :)

Skriv kommentar