E.L.F. pakken er kommet!

Dagens make-up

Dagens make-up

Jeg er lige kort hjemme inden vi skal videre i programmet (vi har været til prisoverrækkelsen i Odense Koncerthus og lige om lidt skal vi til frokost på rådhuset), men i får lige her dagens make-up og hår. Håret er bare kommet op i en sidelens knold og make-uppen er holdt simpel med sort eyeliner, masser af mascara og læbestift (fra e.l.f. – farven Party Pink). Smykker er fra YSL og Kranz & Ziegler.

This is today’s make-up and hair. I’ve just attended the event for JK Rowling at the concert house here in Odense and now we’re going to have lunch at cityhall. Jewellery’s from YSL and Kranz & Ziegler.

6 kommentarer

 • Jane

  Du ser da blændende godt ud 🙂 Glæder mig til at de hvilket outfit du har valgt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare smuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I must steal that ring from you!Its perfect!!Love your blog!I am now a followerVanessa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke + JaneTusind tak piger. Hvor er i søde! Jeg valgte et andet outfit end det jeg havde overvejet her på bloggen. Det skal nok komme senere :)@ VanessaHaha noooo it's mine! I love that ring so much! And thanks – love that you're following! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så smuk, Jeanett! Jeg bliver helt misundelig… :)/Isabel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med dine øreringe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

E.L.F. pakken er kommet!