Outfit ideer til JK Rowling

E.L.F. pakken er kommet!

E.L.F. pakken er kommet!E.L.F. pakken er kommet!

Så har jeg modtaget min pakke fra ELF! Det tog ca. halvanden uge og det er okay. Nogenlunde samme leveringstid som Asos. I min pakke var der 3 stks mineral læbestift, eyebrow og øjenvippe gel, “mascara-børste” (som jeg bruger til øjenbryn), make-pads til pudder og sådan nogle fine skum-delere til når man lægger neglelak på tæerne. I alt kom jeg af med ca. 160 kr inkl porto. Jeg har prøvet gel’en til øjenbryn samt de tre læbestift’s og de virker alle ganske gode so far. Dog giver den læbestiften der hedder Nicely Nude (den i midten) næsten ingen farve, så det var lidt ærgeligt. Men de er rigtig lækre at have på. Hvis der er mere i vil vide, så spørger i bare!

I just got my order from ELF and I’m very pleased. The lipsticks feel really nice and soft on my lips!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit ideer til JK Rowling