Følg den nye blog med "Faste Læsere"

Følg bloggen med Google connect/Faste læsere

Følg bloggen med Google connect/Faste læsere

Følg bloggen med Google connect/Faste læsere

Følg bloggen med Google connect/Faste læsere

Jeg ved, at mange af jer fulgte den gamle blog med Google Friend connect også kaldet “Faste læsere”. Vores team bag alt det tekniske på vores blogs arbejder på, at få både dét og Bloglovin til at virke så hurtigt som muligt – det er desværre bare selve siderne vi venter på nu. Det er dem der skal rykke jer til den nye adresse. MEN – jeg har fundet en løsning til jer der gerne vil følge med Google connect/Faste læsere, hvis i ikke gider at vente på de sløve mennesker hos google. I skal bare følge de følgende steps jeg beskriver nu (og der er også billeder øverst, hvis det hjælper) og så får I igen nye indlæg ind med Google connection som i plejer. Sig til hvis det driller jer, så skal jeg nok hjælpe!

Billede 1: Gå ind til oversigten, hvor i får nye indlæg fra alle de blogs i følger. Nede i bunden skal i klikke på den knap der hedder “TILFØJ”.

Billede 2: Skriv adressen på min nye blog i liniefeltet, den er http://www.missjeanett.dk/ (husk http:// !). Klik derefter på “NÆSTE”.

Billede 3: Her skal i bare trykke på den orange knap “FAST LÆSER” og vupti! Nu får i indlæg fra den nye blog ligesom i gjorde med den gamle. Ha’ en god lørdag!

How to add my new blog to your Google Reader/Friend connect. The new adress you have to add is http://www.missjeanett.dk Have a nice saturday!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følg den nye blog med "Faste Læsere"