Vinter sol

Jumeirah Grand Moske

Jumeirah Grand MoskeJumeirah Grand MoskeJumeirah Grand MoskeJumeirah Grand MoskeJumeirah Grand Moske

Jumeirah moskeen er en stormoske midt i Dubai by (den ligger lige ud til den store hovedvej Jumeriah Road). Vi var kun henne og se (og fotografere) moskeen udefra, da man ikke bare kan komme ind i det som man har lyst til. Om sommeren er det kun om torsdagen, at man kan komme ind i moskeen som ikke-muslim (de fleste turister tager alligevel ikke til Dubai om sommeren, da temperaturen på det tidspunkt nemt kan nærme sig 50 grader inde i byen. Højsæsonen er fra efteråret og hen mod april-maj). Fra september og hentil foråret kan man to gange om ugen komme på guidet tour inde i moskeen – nemlig torsdag og søndag. Man skal ikke booke på forhånd – man skal bare dukke op foran moskeen kl. 10. Kvinder skal være helt tildækket med lange ærmer, lange bukser/kjole og tørklæde på hovedet. Mænd skal min lange bukser og t-shirt på. I skal også være forberedt på at skulle tage skoene af inde i moskeen. Det er Sheikh Mohammed Center for Cultural Understanding der står for turene og de koster 10 dirham pr person (ca. 15 kroner).

Som sagt var vi ikke inde i moskeen, men vi tilbragte en halv times tid ved den. Vi stod bare af vores taxa en af dagene, da vi var på vej til stranden. Vi gik bagefter over på den anden side af vejen og snuppede noget koldt at drikke fra Starbucks 😉

I kan finde hoteller i området lige HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinter sol