Hej 2011!

Marc Jacobs ring

Marc Jacobs ring

I dagene op til nytår lå og syg (og gør det tildels stadig – det er virkelig en ond forkølelse), så derfor blev en del af tiden fordrevet på nettet og mere specifikt på netshops. Og den slags ting er farlige! Især for en shoppeglad pige der ligger og har meget medlidenhed med sig selv. Derfor lavede jeg lidt forskellige shoppe-ulykker på nettet – i skal nok få det hele at se. Vi starter med de ulykker jeg lavede på Ebay. Jeg faldt over de her fede ringe fra Marc Jacobs med forskellige latinske udtrk på. Jeg købte selv den, hvor der står TIBI. IN OMNE TEMPUS, hvilket skulle betyde noget ala “Til dig. Forevigt”. Jeg gav seriøst slik for den (58 kr inkl porto), det var lidt af et kup. Hvis den er fed, når jeg ser den irl, så kunne jeg nemt finde på at købe flere. Kan i lide dem?

   

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej 2011!