Marc Jacobs ring

Marc Jacobs ring

I dagene op til nytår lå og syg (og gør det tildels stadig – det er virkelig en ond forkølelse), så derfor blev en del af tiden fordrevet på nettet og mere specifikt på netshops. Og den slags ting er farlige! Især for en shoppeglad pige der ligger og har meget medlidenhed med sig selv. Derfor lavede jeg lidt forskellige shoppe-ulykker på nettet – i skal nok få det hele at se. Vi starter med de ulykker jeg lavede på Ebay. Jeg faldt over de her fede ringe fra Marc Jacobs med forskellige latinske udtrk på. Jeg købte selv den, hvor der står TIBI. IN OMNE TEMPUS, hvilket skulle betyde noget ala “Til dig. Forevigt”. Jeg gav seriøst slik for den (58 kr inkl porto), det var lidt af et kup. Hvis den er fed, når jeg ser den irl, så kunne jeg nemt finde på at købe flere. Kan i lide dem?

Skriv en kommentar

  1. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at handle på ebay men aner ikke hvordan man gør.. kan du forklare det? kommer der ikke også told oveni?

  2. De er så skønne de ringe, men det er da noget af en overpris, de koster 1 euro pr stk i butikken i Paris…

  3. Til den pris er det jo et kup! :) De er rigtig fine, men når jeg ved hvor lidt jeg går med ring (må jo ikke have dem på i praktik/på arbejde), så ville jeg nok ikke rigtig få dem brugt.

  4. NEJ hvor er den bare fin og teksten er da alt for sød! 😀 Du bliver NØDT TIL at give mig et link til sælgeren? Og hvad størrelse har du taget, og hvilken størrelse har du normalt i ringe (her tænker jeg ift. gina og h&m fx)?

    Ej jeg er helt forelsket i den ring! 😀

    • Det var faktisk ikke en sælger der havde mange, så du må nok selv søge. Men jeg fandt frem til en masse ved at søge på Ebay.com på “marc jacobs ring latin”. Jeg har købt den i sz 7 fordi det er den størrelse min YSL ring er. Jeg har dog ikke fået ringen endnu, så jeg ved ikke om den passer. Normalt er jeg i ringe str. S/M i Gina og str. M i H&M.

Skriv kommentar