Arrived: Blue blazer

Arrived: Blue blazer

Jeg tog mig lige en blogpause igår – det havde jeg brug for at forskellige årsager. Men jeg er tilbage igen og se lige hvad jeg startede dagen med at modtage! Blazeren fra Edie’s Eyes er allerede ankommet, så det er godt nok vildt hurtig levering. Blazeren er super fin, god pasform og farven er perfekt. Endnu et udsalgskup! Jeg brokkede mig i starten af januar over det ringe udsalg, men her til sidst er jeg da kommet efter det.

Nu vil jeg gøre mig klar til at smutte til København, hvor jeg har et par møder i dag. Et af dem er bla med vores web-guy, hvor vi lige skal kigge på de småting der skal ordnes ved bloggen. Er der nogle problemer i har haft? Så må i gerne skrive det her i kommentarfeltet, så nævner jeg det på mødet med ham :)

Skriv en kommentar

  1. Åhh den er jo intet mindre end fantastisk smuk den blazer! Den kunne jeg godt tænke mig at få fingrene i.. Havde egentlig tænkt mig en postkasse-rød blazer men den blå er også et godt bud!

  2. Hej Jeanett :)

    tror jeg så dig på Baresso i dag, sammen med Kia. Hvis det var dig, så er blazeren i hvert fald et køb, jeg er SÅ misundelig over!

Skriv kommentar