Outfit of the day #110

H&M Conscious collection

H&M Conscious collectionH&M Conscious collectionH&M Conscious collectionH&M Conscious collectionH&M Conscious collection

Ligesom sidste år kommer H&M i år med en kollektion, hvor alle materialerne der er brugt enten er økologisk bomuld, økologisk hør, tencel (biologisk nedbrydeligt silke-agtigt stof) eller genbrugspolyester. Billederne er netop blevet frigivet og generelt er kollektionen ret hvid. Lidt for hvid til min smag. Jeg sidder virkelig og savner lidt farver? Tilgengæld er der ret mange fine hvide kjoler som ville være oplagte som konfirmationskjoler, hvis der er nogle af jer der leder efter sådan en. Jeg er ikke rigtig blown away ligesom jeg var sidste år med deres Garden kollektion. Min favorit er kjolen på billede nr. 2 med guldbrokade stoffet. Den er fin, men er ikke sikker på den er fin NOK til jeg gider jagte den.

Kollektionen udkommer d. 14. april og jeg har skrevet priserne på tingene her på billederne. Der er slet ikke noget der kommer til at koste mere end 399 kroner, hvilket jeg synes er skønt! Der kommer også ting til fyre og børn (både drenge og piger). Kollektionen kommer i ALLE H&M butikker, hvilket da er en skøn nyhed? Så er der H&M Conscious til alle! Er i faldet for noget? Og jeg har en del flere produkt billeder – vil i gerne se de billeder?

25 kommentarer

 • Kjolen på nr. 2 billede er ret fin – og kollektionen kunne da godt være en der skulle kigges nærmere på (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Billede 2 og 3 er nok de looks jeg bedst kan lide. Men tror heller ikke det er noget jeg lige jagter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, jeg varmer også lige så stille op til kjolen på nr. 3 jo mere jeg kigger på den. Den er ret fin!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I’m very excited about this collection , actually! The pieces look so crisp and tailored and I can get away with wearing them to work. Many times “whites” can look frumpy and sloppy, but I think these don’t look that way at all!

  <3 Megan

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • I’m glad you liked it Megan! I’m just sad that there’s no “pop” of colour. I’m very much into strong colours this season. But I like the styling and the pictures are gorgeous!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Synes det er en mega sej kollektion! Er især vild med kjolen på billede 2, som jeg helt sikkert skal have fingrene i og så looket på billede 4.
  Mht. til farver synes jeg det er dejligt man selv kan tilføje lidt. Give det sit eget twist, så kommer vi alle heller ikke til at ligne hinanden i ens storblomstrede kjoler 😉 Det giver også lidt flere muligheder, for både at holde det helt hvidt og crisp eller mixe det lidt op med nogle farver.
  Men et par solbrune stænger vil helt sikkert være den bedste accessory 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er mere bare til en kjole med knald på farver – især til en kommende sommer. Og det overraskede mig bare at den var SÅ hvid, nu hvor colour-blocking bliver så hot til den kommende sæson. Jeg synes også bare at hvidt tøj kommer til at se så nusset ud hurtigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes godt nok også, der er meget hvidt. Men det er da nogle lækre ting. Kan også rigtig godt li’ kjolen på nr.2 billede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Jeg vil gerne se resten af billederne, for det er vel ikke sådan nogle vi “normale” mennesker kan se nogle steder, right?

  Derudover har jeg et heeeelt andet ønske: jeg synes, at du skulle lave en guide eller lignende til nogle hyggelige, romantiske og anderledes valentines dates så vi kan blive inspireret… Hvis jeg havde min egen blog og var idérig så ville jeg helt klart lave sådan et indlæg – og jeg tror mange andre læsere har samme ønske som mig.. Jeg tror, at du ville være god til det1 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super, så får i lidt flere billeder derfra 😉
   Mht Valentinesday så ved jeg ikke rigtig. Det er nemlig ikke noget min kæreste og jeg fejre. Vi synes det er lidt forceret og uromantisk. Men det var ellers en god idé! 🙂 Tag ud og oplev noget sammen! Tag på hotel for en nat fx!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicole

   Ooook, det lyder godt 🙂

   Og ja… Jeg er egentlig heller ikke så meget for det, men synes bare det er oplagt at få gjort noget nyt, hvis du forstår hvad jeg mener? Selve konceptet synes min kæreste og jeg heller ikke vildt meget om.. Ja, det er en mulighed – jeg er bare så idéforladt hvad sådan noget angår 😛

   Har du forresten fået billedet af “læder”jakken på din mail?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes ligesom dig at kjolen på billede nr. 2 er rigtig fin, og så er jeg også lidt lun på den hvide blazer på billede nr. 4 (måske et produkt billed af den 🙂 !? )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker-elsker-elsker at Natasha Poly er blevet brunette igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med kjolen på andet billede, den er SÅ skøn! I´det hele taget synes jeg det er en rigtig fin kollektion, de har fået lavet, men nu er jeg også blevet en sucker for hvid 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes den er skøn!
  Har også selv skrevet om den på min egen blog, og jeg har også meldt ud at det jo er perfekt til konfirmation ;D
  Jeg skal selv konfirmeres her til maj, men jeg har købt min i Lilly, og normalt plejer jeg ikke at kunne passe H&M’s kjoler (to tiny and thin D:) så jeg tror det var klogt ikke bare at satse på en af H&M’s kjoler.
  Da tingene jo kommer i ALLE H&M butikker behøver man jo heldigvis ikke “jagte” tingene (håber jeg!) og det syntes jeg er ganske rart, for det er jeg godt nok træt af ved H&M. Jeg er KÆMPR H&M fan men hvis du er en high street tøj kæde, så lad dog vær med at prøve at gøre jer selv til en avanceret eksklusiv tøj kæde, hvor man kun kan få fat i over halvdelen af jeres varer hvis man kører land og rige rundt!

  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er faldet for denne kollektion! Den er ret så hvid, men jeg elsker udskæringerne m.m. (: Og så vil det passe godt til et par brune ben 😉

  Bukurije
  http://liloemini.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stenbuk

  Kollektionen er lige noget for mig, der er da nogle stykker som jeg skal have fat i. 🙂 Ved du om den bliver solgt på nettet? xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvilke ting vil du gerne ha’ fat i? Jeg ved det faktisk ikke, der stod ikke noget om det i den pressemeddelse jeg fik.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diar

  Årh, jeg elsker det hvide look!
  diarbadir@blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stenbuk

  Har lige set resten af kollektionen. Der er blandt andet en hvid top, der ser super sød ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] som de havde fået. Alle de fine kjoler var der slet ikke endnu. Da jeg for noget tid siden skrev om kollektionen, da var jeg selv mest til den fine kjole med guld brokade. Men jeg har ændret mening siden og nu […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #110