Restaurant: LUST

Hotel Buenos Aires på Gran Canaria

Hotel Buenos Aires på Gran CanariaHotel Buenos Aires på Gran CanariaHotel Buenos Aires på Gran CanariaHotel Buenos Aires på Gran CanariaHotel Buenos Aires på Gran Canaria

Vi boede på Hotel Buenos Aires, som  lå sydpå på øen ved Playa del Inglés (hotellet lå 1 km fra stranden). Vi havde købt en afbudsrejse hos Spies til 2700 kr pr mand (i januar 2009) som var med fly og hotel (det man på godt dansk kalder en klassisk charterrejse). Hotel Buenos Aires er 4-stjernet og værelserne havde soveværelse, badeværelse (wc + bruser), en kombineret stue/køkken og en stor altan med udsigt over poolområdet. Poolen er i øvrigt opvarmet og kan derfor også bruges på de lidt køligere dage. Vi var især ret glade for vores altan, som vi spiste aftensmad på hver eneste aften. Der var “housekeeping” hver dag (på nær søndag), hvor der blev redt seng, gjort rent, lagt nye håndklæder og de tog endda selv vores opvask. Vi havde ingen måltider på hotellet, til gengæld havde vi jo køkken, så vi købte bare ind til egen morgenmad. Personalet var venlige og hjælpsomme – og de var især ret hjælpsomme, da vi skulle med bus til Morgán og Las Palmas.

Vejret på Gran Canaria i januar er generelt meget omskifteligt; vi havde 2 dage med 18 grader og regn, 2 dage med 25 grader og sol, og resten af dagene var en mellemting af de to ting. Om sommeren er der til gengæld næsten garanteret sol og høj varme. Men man skal altså ikke regner med 100% godt vejr, hvis man tager afsted på det tidspunkt af året.

I kan finde Hotel Buenos Aires hos Spies HER eller booke det separat HER (reklamelink)

Vi tog i løbet af ferien på en guided tour ind på midten af øen, hvor vi blandt andet kørte igennem den smukke 1000 palmers dal. I kan læse mere om den tur HER

When we were on Gran Canaria we stayed at Hotel Buenos Aires in Playa del Inglés. It’s a good hotel with nice apartmens and walking distance to the beach. You can book it HERE.

bloglovin
   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Restaurant: LUST