Hotel Buenos Aires på Gran Canaria

Hotel Buenos Aires på Gran CanariaHotel Buenos Aires på Gran CanariaHotel Buenos Aires på Gran CanariaHotel Buenos Aires på Gran CanariaHotel Buenos Aires på Gran Canaria

Hotellet vi boede på hed Buenos Aires og lå sydpå på øen ved Playa del Inglés (hotellet lå 1 km fra stranden). Vi havde købt en afbudsrejse hos Spies til 2700 kr pr mand (i januar 2009) som var med fly og hotel (det man på godt dansk kalder en klassisk charterrejse). Hotellet er 4-stjernet og værelserne havde soveværelse, badeværelse (wc + bruser), en kombineret stue/køkken og en stor altan med udsigt over poolområdet. Vi var især ret glade for vores altan som vi spiste aftensmad på hver eneste aften. Der var “housekeeping” hver dag (pånær søndag), hvor der blev redt seng, gjort rent, lagt nye håndklæder og de tog endda selv vores opvask. Vi havde ingen måltider på hotellet tilgengæld havde vi jo køkken, så vi købte bare ind til egen morgenmad. Personalet var venlige og hjælpsomme – og hjalp bla. da vi skulle med bus til hhv Morgán og Las Palmas.

Vejret på Gran Canaria i januar er generelt meget omskifteligt; vi havde 2 dage med 18 grader og regn, 2 dage med 25 grader og sol, og resten af dagene var en mellemting af de to ting. Om sommeren er der tilgengæld næsten garanteret sol og høj varme. Men man skal altså ikke regner med 100% godt vejr, hvis man tager afsted på det tidspunkt af året.

I kan finde hotellet hos Spies HER eller booke det separat HER.

Skriv en kommentar

  1. Hej Jeanett.
    Rigtig dejligt med lidt info om Gran Canaria! Jeg står selv og skal bo i Playa del Ingles i uge 8, og vil derfor høre dig ad, om hvad prisniveauet på madvare er? Altså hvad er leveomkostningerne cirka? Er det dyrt eller billigt i forhold til DK? :-)

    – Linea :-)

    • Hej Linea! Det er meget lig danske priser. Måske 10% billigere, men ikke mere. God tur – håber I får okay vejr dernede :)

Skriv kommentar