Mine SS11 farver

Tilbageblik: Februar 2010

Tilbageblik: Februar 2010

Jeg har helt glemt at lave “Tilbageblik” for februar måned 2010, så det kommer her! Februar 2010 stod på modeuge i KBH, sociale arrangementer og ikke mindst på en tur til Dubai (som jeg både bloggede om op til og efter + jeg bloggede dernede fra). Mmm jeg savner de 32 grader vi havde dernede. Kom så forår! Vi venter med længsel.

Februar 2010:

… bød på min første modeuge, hvor jeg dog ikke deltog i så mange ting. Jeg var til et par events (bla. Blogger-brunch hos Friis & Co) og var til KEA show.
… kom jeg på twitter!
… var jeg en uge i Dubai og nød det varme vejr (32-33 grader), den gode mad og den helt crazy by. Jeg bloggede også dernede fra, og i kan se Dag 1, Dag 2, Dag 3, Dag 4 og Dag 5(og derefter fik vores hotels computere virus… fedt!). Desuden er der også et par Dubai-indlæg oppe under REJSER/TRAVEL i menuen.
døde Alexander McQueen. Stort tab. Den mand var så ubeskriveligt dygtig.
… var jeg til Anker Boyes (Odense borgmesters) 60 års fødselsdag på rådhuset (Hr. Kæreste sidder jo i byrådet). Der var god mad, en milliard taler og en kæmpe kage med Ankers billede på. Til min næste fødselsdag vil jeg også ha’ en kage med mit eget fjæs på! 😀
… stod månedens køb bla. på den hypede Mint candy apple neglelak fra Essie, stiletter fra H&M, stribet nederdel fra New Look, rejsebog om Dubai, stropløs kjole fra ASOS og DKNY parfume dobbeltpakke.

10 kommentarer

  • Synes dine tilbagebliks er vildt hyggelige at læse. god ide!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Hvor er den skønne blomstrede kjole fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hej Jeanett. Ved det er ude af kontekst, men kunne du måske tænke dig at lave et indlæg om din uddannelse? Kunne godt tænke mig, at høre fra en, der sidder i det selv, i stedet for at læse om det på ug.dk eller lign.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det har jeg fået rigtig mange spørgsmål om i spørgerunden, så det vil jeg udbyde en del der 🙂 Hvis der er noget specifikt du gerne vil vide, så spørg endelig løs. Så tager jeg det med når jeg svarer på spørgsmål i spørgerunden.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise

      Okay, er helt i orden 😀 Ville gerne vide, hvordan du fandt frem til at du ville studere lige præcis dét, og f.eks. de tre bedste ting ved studiet 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine SS11 farver