Barcelona Day 3

Barcelona Day 4

Barcelona Day 4Barcelona Day 4Barcelona Day 4Barcelona Day 4Barcelona Day 4Barcelona Day 4

Puha… igår var godt nok en lang dag. Mest fordi vi endte med at drikke os fulde sammen med nogle spaniere på en bar og kom først hjem kl. 02 i nat – samme grund til hvorfor jeg ikke fik blogget igår. Vejret igår var PRAGTFULDT. Sol sol og ca. 22 grader. Jeg rendte rundt i jumpsuit med både korte ben og korte ærmer (og drev de spanske tøser vanvittige HAHA) – og jeg havde det varmt! Vi startede ud med at spise morgenmad på Starbucks og derefter tog vi ind til La Sagrada Familia. Den havde jeg virkelig glædet mig til at se og nøøøj hvor er den smuk. Den er faktisk mest imponerende inden i, hvor man føler sig som et insekt der går rundt mellem meget høje planter. Helt vildt fantastisk. Det er også vildt, hvor meget der egentlig mangler af katedralen endnu. På billede to kan i se en figur af katedralen -det med den mørke farve er det som er bygget nu og det med den lyse fave er alt det der mangler. Vildt ikke?

Bagefter tog til Park Guëll – en anden ting jeg har glædet mig meget til at se. Nu er vi jo selv turister, så det er lidt dobbeltmoralsk at sige, men fuck hvor var det mange turister.. og øv det ødelagde lidt noget af det for os. Dog vil jeg stadig varmt anbefale stedet som er helt fantastisk smukt. Jeg tog SÅ mange billeder der. Jeg fik iøvrigt taget outfit billede der som en ægte America’s Next Top Model (et lille hint til HVOR i Park Guëll jeg fik det taget). Efter Park Guëll tog vi ned til stranden og derefter smuttede vi ud og spiste tapas. Vi røg bagefter på en bar, hvor Hr. Kæreste gerne ville se kampen Sevilla mod FC Barcelona. Vi faldt, som nævnt, i snak med nogle spaninere som vi endte på en anden bar med. Puhhh… Hr. Kæreste lider lidt i dag 😉 Jeg vil nu prøve, at hive ham op af sengen og komme ud og se bare LIDT. Gider ikke spilde en dag på hotellet. Vi blogges ved senere!

14 kommentarer

  • Maj

    Wuhuu, bare giv de spanske piger noget at tænke over 🙂

    Fede billeder af LSF- det er skægt, for da jeg var dernede for 2 1/2 år siden, var hele indmaden dækket af stilladser og plastic og alting. Så de er dog nået et godt stykke siden da, og på dine billeder får man en meget bedre fornemmelse af selve kirkerummet, end jeg var der.
    Uh, sidder og får SÅDAN lyst til at smutte afsted igen- det er bare sådan en fantastisk by. Enig mht Parc Guëll, men den er stadig sej. Gaudi er my kind of man- that’s for sure.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Gaudi er helt klart også my kind of guy/kunstner! Dejlig underligt, men utroligt smukt på samme tid. Det lyder skønt at det går hurtigt med LSF – vi har nemlig aftalt at ville tilbage, når de engang er færdige.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ejjjj, hvor er der sket meget med La Sagrada Familia siden vi var der i sommeren 2009! Den er også fantastisk smuk. Årrh, jeg vil tilbage. Efter jeg har været i Paris. Jeg vil have fri, så jeg kan komme til Paris – JEG LÆNGES!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Du skal da også næsten ha’ fri til Paris inden baby kommer, så i kan få en sidste rigtig kæreste-tur (eller måske to, hvis i også kan nå Barcelona? 😉 ). Vi har aftalt at ville tilbage, når de er færdige med La Sagrada Familia.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Er du gal! Hvis det stod til mig, skulle jeg ikke have andet end fri, indtil globetrotterbabyen gør sit indtog på matriklen, hehehe. Mit pas skal lige fornyes (ligesåsnart jeg har hverdagsdagtimer fri igen) og så skal Pari’ bookes!

      Dejligt, at følge med i jeres tur dernede. Det er NÆSTEN som at være tilbage selv. Åh, det var en skøn tur.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha vi vil også engang ha’ en globetrotterbaby – den skal med everywhere! Glæder mig også til at se Paris igennem dine smukke øjne 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er din smukke jumpsuit fra??(:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mai

    Hvordan kan du drive de spanske piger til vanvid med en jumpsuit? 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor ser det bare fantastisk ud!
    Jeg ville ønske, at det var mig, som oplevede Barcelona. 🙂

    /Emma

    http://www.w-l-a.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker virkelig at du ikke tager dig af de spanske kvinders meget grove kommentarer. utroligt at nogen lige frem kaldte dig Luder, de må da være vant til turister, og i andre lande går man jo som bekendt ikke med lange bukser og lang ærmede trøjer når det er 20+ udenfor.
    Må jeg så lige sige, hold da helt op hvor er katedralen smuk inde fra (og udenfor!), og man forstår jo godt hvorfor de ikke er nået længere, det er jo som at lave 1.000.000 detaljerede malerier som er lige så store som en average lejlighed i København.

    xxCaroline
    thefashionfrog.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barcelona Day 3