Grøn drøm fra Benedikte Utzon

Bourjois og Ole H

Bourjois og Ole H

Jeg starter blødt ud med mine køb fra Barcelona. Inden jeg tog afsted ynkede jeg lidt i min seneste videoblog om , at jeg Ole Henriksens læbepomade Fresh Lips var udsolgt mange steder og at Magasin i Odense var holdt op med at føre min foundation (selvfølgelig præcis som jeg var løbet tør… perfekt). Heldigvis var jeg super heldig i forbindelse med vores rejse. I Kastrup lufthavn havde de PLENTY of Ole Henriksens læbepomade, så jeg snuppede en. Og selvfølgelig en lille smule billigere end normalt: jeg gav 112 kr og den koster vist 140 kr i butikkerne.

Min foundation fandt jeg i et stormagasin i Barcelona og derfor måtte jeg lige ha’ et par stykker. Så har jeg næsten foundation nok til de næste 9-12 mdr. Dejligt! De var ikke specielt meget billigere end herhjemme. Jeg gav vist ca. 125 kr pr stk og herhjemme (hvis man efterhånden kan finde den nogen steder) koster den vist 130 kr. Dejligt at få fyldt op med det jeg manglede! For første gang på mange, mange rejser købte jeg IKKE nogen ny parfume, da jeg prioterede tøj istedet. Desuden har jeg snart fødselsdag, så der ryger nok en parfume eller to på ønskelisten der.

Jeg fyrer nok lidt Barcelona indlæg af i dag, så hold evt øje med Bloglovin, da det ikke er alle indlæggene jeg udgiver her på “forsiden” af bloggen. De ryger automatisk op i REJSER/TRAVEL i menuen istedet. Jeg har fx. allerede lavet et indlæg om vores hotel, da der var flere af jer der har spurgt til vores hotel, pris osv. I kan finde det indlæg i menuen eller lige HER . Jeg har også lige opdaget, at jeg faktisk har et outfit mere fra Barcelona som jeg har glemt at vise jer, så det får i også lige snarest.

7 kommentarer

  • Jeanett, hvis du nu engang løber helt tør for foundation og ikke lige skal ud at rejse, vil jeg altså godt sende nogen hjem til dig (bare du selv betaler porto selvfølgelig :)). Bourjois er jo fransk, så der er masser hernede, og uden lige at have tjekket tror jeg også det er lidt billigere.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åhh hvor er du sød! Selvfølgelig ville jeg betale porto 🙂 Mange tak – det skal jeg huske næsten gang jeg går tør. Det er super sødt af dig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg har lige lagt bestilling ind på den Ole Henriksen sag, fordi jeg så din video, så jeg glæder mig til at se om jeg bliver lige så begejstret som dig..
    -Katja
    fashionbysobczak.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det håber jeg også at du gør! Det har været den eneste læbepomade jeg har villet ha’ de sidste 2-3 år.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] af de læbepomader, jeg har liggende Jeg vil også gerne prøve Ole Henriksens læbepomade, som Jeanett så varmt anbefaler, og dem fra EOS, som bl.a. Emily og Frede er fans af – men igen, jeg skal […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jeanett
    Jeg var lige i Magasin i dag – og her fandt jeg din foundation til 129 kr.
    Jeg googlede lige om i har en magasin i Odense – og det har i sørme – De kører lige nu 10% af på beauty-produkter.
    Jeg håber du finder den – de solgte også en masse andet af samme mærke, hvis det har interesse.

    Det skal dog siges jeg bor i Århus – så krydser fingre for at du finder hvad du vil ha.
    /Siforama

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mange tak for tippet, men min foundation er desværre for længst udsolgt her i Odense. Og den kommer desværre ikke igen, da Magasin ikke længere skal føre mærket.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn drøm fra Benedikte Utzon