Konkurrence på Facebook

Killer

Så er jeg endelig hjemme igen. Det har været nogle skønne dage i KBH, hvor jeg både fik set skønne medbloggere, gode venner og min søster. Men fuck hvor er jeg træt af togture nu… tror lige mig og DSB skal ha’ en lille break fra hinanden. Og det får vi også nok, fordi de næste 3 weekender står på fødselsdage, indflytterfester og middage her i Odense. Jeg skal bare slappe af i aften, fordi jeg vil gerne prøve om jeg ikke kan komme op og træne før middag i morgen. I morgen aften står den på middag med en del af Hr. Kærestes byrådskollegaer + partnere, så jeg skal også lige ha’ fundet et outfit til det.

Sangen her fra skønne Mads Langer hørte jeg på repeat næsten hele togturen. Den er ikke nogen nyhed, men jeg ELSKER den! Han kommer til Odense og spiller her i foråret, så jeg tror lige, at jeg skal ha’ skaffet mig nogle billetter. Ham vil jeg gerne opleve live.

 
Affiliatelink

bloglovin

8 kommentarer

  • Melanie

    EEEEEELLLLLLLSSSSKKKKEEERR Mads Langer <3<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • GØR DET!
    Jeg hørte ham live til Jelling festival sidste år, og det var virkelig en god oplevelse.
    Han skriver virkelig de smukkeste sange, og han synger jo fantastisk!
    Og så er han da også lidt pæn. 😉

    – Hanne (http://fashionated123.blogspot.com/)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg arbejder også på det! Skal bare lige ha’ dobbelttjekket datoen 😉 Tror han er magisk live!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann

    Hej Jeanett,
    måske ikke helt passende, efter du jo er kommet hjem fra barca, men vil du ikke alligevel beskrive hvor primark ligger der i byen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Der er to i Barcelona, men den jeg var i ligger i et shoppingcenter der hedder Diagonal de Mar, mener jeg 🙂 Vi stod af ved metrostoppet El Maresme/Fòrum.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

    Mads Langer er simpelthen så god 🙂 Er selv kæmpe fan af “Helpless”. Hørte ham på Bremen sidste år, og det var fuldstændig outstanding. Super performer der fortæller små anekdoter mellem sangene. Meget intimt og rørende. Håber at du får billetter! God sinskinsdag. Mvh en glad læser.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Har set Mads 3 gange nu, og han er virkelig fantastisk. Især med band! 🙂 Men hver gang er unik og speciel, så du kan godt glæde dig, hvis du køber billetterne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence på Facebook