Outfit of the day #121

Jumpsuits med korte ben

Jumpsuits med korte benGina Tricot floral jumpsuit – Gina Tricot black jumpsuit – Gina Tricot orange jumpsuit – Primark bird jumpsuit

Nu hvor jeg fik proklameret, at jeg rigtig gerne ville bo i korte jumpsuits hele sommeren, så synes jeg det var sjovt at få overblik over hvor mange jeg egentlig har. Jeg har faktisk kun disse 4! Fire er jo alt for lidt… må ha’ anskaffet mig nogle flere. Både med og uden ærmer. Jeg gennemtrevler lige en masse netshops de næste par dage og så får i mit bud på lækre korte jumpsuits som jeg gerne ville sætte nallerne i 😉 Har i mange korte buksedragter? Er det noget i vil gå i denne sommer?

   

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #121