✕
Colour blocking fra Gina Tricot

NYC, baby!

NYC, baby!

Det var egentlig meningen, at jeg ville ha’ blogget igår aftes efter en hel dags arbejde i Gina T. Men jeg røg ud i en spontan cafétur lige efter, så jeg var først hjemme sent, hvor der alligevel ikke er så mange af jer der læser blogs. Derfor brugte jeg istedet igår aftes på “lidt” shopping 😉 Nu har vi endelig fået købt billetter til vores sommerferie, og turen går til New York som vi hele tiden har planlagt. Jeg har bare udskudt købet, da jeg håbede at billetterne ville falde i pris. Men vi skal desværre afsted i højsæsonen, så det er bare en dyr periode billet-wise. Øv! Men eksaminer osv rykker sig jo desværre ikke bare, fordi man gerne vil på ferie (gid de gjorde!). Nå, men d. 26. juni ankommer vi til New York og d. 12. juli skal vi hjemad igen – dvs. 17 dage i USA. Hvad der skal ske ind imellem de to datoer ligger ikke fast endnu. Ikke andet end vi også skal til Boston nogle dage, hvor vi blandt andet skal fejre 4th of july sammen med vores venner Mike & Helle som pt læser i Boston (Havard og MIT). Vi skal selvfølgelig også ha’ en masse dage i New York og vi snakker dybt seriøst også om at køre en dag til Jersey Shore. Hvor grineren kunne det ikke være? Så kan vi i det mindste komme til stranden! Nogen der ved hvor lang tid det tager, at køre i bil fra NYC dertil? Vi har spurgt lidt rundt omkring og de fleste siger omkring 1½ time – lyder det rigtigt? Desuden snakker vi også lidt om, at køre til Niagara Falls (KÆMPE vandfald) imens vi er i Boston – men det er stadig lidt løst snak. Uhhh jeg glæder mig til at planlægge!! Og jeg kigger selvfølgelig kun på hoteller med internet, så i kan komme med på rejsen. Fordi det vil i vel gerne? 😀

Vi endte med at købe billetter hos British Airways til 4900 kr pr mand t/r. Det kunne godt gøres 150 kr billigere på samme datoer hos Iceland Express, men efter at ha’ hørt og læst en del blandede oplevelser med selskabet, så valgte vi British Airways. Hvis det var en kort tur indenfor europa havde vi været lidt ligeglade, men på en så lang tur er det alligevel vigtigt, at der er okay forhold. Bla. får man hverken mad eller drikkelse hos Iceland Express på turen (hvor man modsat får 3-retters menu + drikkelse/drinks hos British Airways). Desuden skal man betale for at se film hos Iceland Express. Så jeg føler vi får meget ud af de 150 kr extra pr mand (som vi så alligevel skulle ha’ købt mad for i lufthavnen til turen). Nu er næste punkt at finde hotel i NYC… selvom jeg stadig ikke helt har forstået, at jeg om små 3 måneder befinder mig i byen på billedet. Det er uvirkeligt.

Indeholder affiliatelinks

bloglovin

54 kommentarer

  • Uh – sĂ„ fandt du endelig nogle billetter! Jeg har ogsĂ„ kun gode ting at sige om British Airways til og fra USA 🙂

    Rejser selv derover den 29. maj – dog kun for seks dage. Har netop booket dette hotel:

    http://www.theroosevelthotel.com/

    Prþv evt. at se, om du kan finde et godt tilbud derinde via Hotels.com, det gjorde jeg 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Ane

    Har selv vĂŠret i New York for en mĂ„neds tids siden, og det var virkelig en fantastisk tur, sĂ„ bare glĂŠd dig! 😉
    Vi boede pĂ„ Fashion 26 hotel http://www.f26nyc.com/ , som for nylig er blevet kĂžbt af Hilton – ikke dĂ„rligt! Og endda ikke sĂ„ dyrt, som man kunne frygte.
    Hotellet var lĂŠkkert, gode vĂŠrelser og gratis net, og desuden ligge det rigtig godt lige ved metroen og i gĂ„afstand til bl.a. Times Square, sĂ„ bare en anbefaling herfra 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Jeg har nogle gange flĂžjet med British Airways hjem til Danmark og har ogsĂ„ kun positivt at sige om dem 🙂 Og selvfĂžlgelig vil vi da med! Eller – jeg vil i hvert fald gerne!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • SkĂžnt at hĂžre! Synes ogsĂ„ det virkede som om alt var i orden mht British Airways! Og selvfĂžlgelig kommer i med 😉

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Anne

    Tillykke med kþbet! Jeg flyver selv til New York imorgen formiddag med en god veninde for at nyde byen i en uge 🙂

    I september sidste Ă„r var kĂŠresten og jeg pĂ„ roadtrip i USA. Vi kĂžrte en af dagene turen Niagara Falls-New York. I et godt tempo og med fĂ„ stop undervejs tog turen en 7-8 timer. Distancen er lidt kortere Boston-Niagara Falls, hvis man kĂžrer nord om de store sĂžer – til gengĂŠld er vejene rigtig dĂ„rlige.
    Husk, at vandfaldet SKAL opleves fra den canadiske side. Den amerikanske sides udsigstpost ligger ligesom i en forkert vinkel til at kunne se hele vandfaldet. (Og sĂ„ er det bare sjovt lige at snuppe et stop i Canada med, nu hvor man alligevel er der!) De famĂžse bĂ„de, der sejler ud under vandfaldende (med 200 passagerer ifĂžrt blĂ„ regnponchoer), hedder “Maid of the Mist” og er en rigtig vĂ„d og sjov tur – tjek http://www.niagarafallslive.com/niagara_falls_maid_of_the_mist.htm.

    Jeg hÄber, I fÄr en fantastisk tur!

    PS: NĂ„r I er i Boston, sĂ„ overvej lige at tage ud og sejle og se hvaler. Det er en fantastisk oplevelse! Tjek http://www.neaq.org/visit_planning/whale_watch/index.php og husk sĂžsygepillerne 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Tusind tak for alle de gode tips!! Kan man bare krydse grĂŠnsen til Canada som man har lyst?

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • A

      Ja det kan man! 🙂
      Jeg har vĂŠret i NY og Canada maaaange, mange gange pga. familie, og kan kun sige: GLÆD DIG! New York er en fantastisk dejlig by og slet ikke sĂ„ snobbet og preppy som mange gĂžr den til! Alt er muligt i NY 🙂

      Og sÄ kan jeg ikke understrege nok gange, at I virkelig, virkelig, VIRKELIG bÞr tage til Niagara Falls! Det er det smukkeste jeg har set i hele verden (og har vÊret nok sÄ mange steder), og stemningen er ubeskrivelig rolig og romantisk. Der er noget helt speicielt i luften omkring Niagara.
      Turen dertil fra NYC tager omkring en 8 timer vil jeg tro, sĂ„ bestil gerne 1-2 overnatninger i Niagara Falls by – og helst pĂ„ den Canadiske side, da der er gjort SÅ meget mere ud af den side, end den amerikanske. Niagara er virkelig eventyrligt smukt, sĂ„ snyd ikke jer selv for det! 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Anne

      Jep, I kan sagtens krydse grĂŠnsen til Canada. Vi kĂžrte fra staten New York til Canada igennem byen Buffalo – man kommer over en stor bro ved Lake Ontario, og sĂ„ er der fine amerikanske og canadiske flag pĂ„ broen, nĂ„r man krydser grĂŠnsen.
      Bare husk at have passet med i tasken og nyd sĂ„ de fineste canadiske betjente med deres store hatte 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Anne

      PS: Istedet for at tage en overnatning i byen, sĂ„ overvej at kĂžrer til Toronto. Det er en flot (nĂŠrmest europĂŠisk) by under rivende udvikling 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Det bliver spĂŠndende!

    Skal selv til NYC i juli og har booket dette hotel http://www.cassahotelny.com/
    Men kan af gode grunde ikke sige noget om det. Fik det dog anbefalet af en rimelig picky Newyorker 😉

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • First of all. ER de gule prikker i Central Park baseball baner eller sĂ„dan noget? XD Og sĂ„ syntes jeg virkelig at det er fedt at parken er helt rektangulĂŠr. Det ser bare sjovt ud, og er hyggeligt med sĂ„ stort et grĂžnt omrĂ„de inde i en ellers sĂ„ “travl” storby.
    SelvfĂžlgelig vil jeg gerne “vĂŠre med” pĂ„ rejsen ;D og hvis I leder efter en lejlighed at bo i, imens I er i NYC, sĂ„ kan jeg anbefale airbnb.com.
    Vi har fundet vores London lejlighed til sommerferien her og der er virkelig mange lĂŠkre i NYC pĂ„ den side 🙂

    xxCaroline
    thefashionfrog.blogspot.com

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Ja, eller mĂ„ske en del af en golfbane? Jeg ved det faktisk ikke 🙂 Og tak for tippet – vi kigger pĂ„ alle jeres tips 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Mette

    Godt valg mht. Iceland Express! Virkelig dÄrlig oplevelse med dem, pÄ prÊcis samme rute.
    NÄr i er i New York er der forresten rig mulighed for at komme pÄ stranden, bare med en tur med metroen. Man kan tage til Coney Island pÄ en halv time med metroen. Coney Island er det sted der engang var kendt for sine freak shows, som der stadig er. Stranden er ret god, og man fÄr en god oplevelse af stedets historie ved at vÊre der. Uhh hvor er jeg misundelig!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Åh godt at hĂžre, at vi har valgt rigtigt! Hvad var der skidt ved turen for dig med Iceland Express?
      Og tusind tak for tippet omkring Coney Island! 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Mette

      Jamen, for det fĂžrste er der det med mad og drikke. Man mĂ„ ikke engang tage sin egen vandflaske med, hvilket betyder at man bliver nĂžd til at kĂžbe en vanvittig overpriced kildevand pĂ„ flyet. Derudover blev min veninde virkelig sulten, pĂ„ den lidt lange tur, og det eneste de havde tilbage at tilbyde var en sandwich (der minder om en dsb sandwich) til 100 kr.. Derudover kan man risikere at flyve med meget lidt benplads. Det gjorde vi pĂ„ 3 ud 4 flyvninger. Jeg er 165 cm hĂžj, og jeg kunne ikke engang krydse benene.. Manden ved siden af mig, mĂ„tte have et ben pĂ„ hver side af sĂŠdet. Det er nogle rigtig gamle fly og hos os var der slet ikke mulighed for at se film. Pyhh en lang smĂžre.. Dejligt at komme af med lidt kritik af IE 😉 GlĂŠder mig til at hĂžre om turen!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Kan godt forstĂ„ du glĂŠder dig! Jeg skal ogsĂ„ til New York i sommerferien og glĂŠder mig ogsĂ„ rigtig meget!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Tillykke med dit köb!!! Det er virkelig ogsaa en stor dröm for mig at komme til NYC, men indtil da glĂ€der jeg mig til at fölge din tur 🙂 Saa kom endelig med en MASSE indlĂ€g!!
    – Linette

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • HVOR FEDT!
    Husk endelig at spÞrg lÞs, har boet pÄ Manhattan i 3 mdr. og har pendlet mellem Kbh og NY i 3 Är.

    Jeg har vÊret i Boston sÄ der skal I da helt sikkert ud og pÄ en sejtur og se hvaler, ogsÄ har jeg vÊret i Canada og besÞge Niagara Falls.

    Det passer meget godt med 1Âœ times kĂžrsel til Jersey Shore. En af vores venner har faktisk sendt mig en mail hvor han fortĂŠller om Jersey Shore, sĂ„ sig til hvis du vil lĂŠse den.

    Ellers spÞrg lÞs hvis du har spÞrgsmÄl til Manhattan og ellers tag et smut forbi min NY-blog (daneinny.wordpress.com).

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Tusind tak! Jeg vil helt sikkert kigge forbi din blog! Du mĂ„ gerne sende mig den mail om Jersey Shore! 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Heldige dig! 😉

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Benedikte

    Arh, misundelsesvÊrdigt! Men dyre billetter! Jeg tror jeg kom afsted for 3500,- i efterÄrsferien..

    I bĂžr besĂžge woodbury common premium outlets lidt udenfor new york city (“by” af butikker med lĂŠkre mĂŠrker OG billige priser)

    Jeg vil nok anbefale jer at finde en “lejlighed” i new york, for de fleste hotelvĂŠrelser er sĂ„ sindssygt smĂ„, at det slet ikke er til at vĂŠre der..

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Ja, men det er bare en rigtig dyr periode vi skal afsted i desvĂŠrre – hvis vi rejste en mĂ„ned tidligere, sĂ„ ville vi nemt ha’ kunnet spare 1000 kr pr mand. Tak for tip om shopping – det vil jeg bestemt skrive mig bag Ăžret 😉 Mht hotel sĂ„ har min sĂžster vĂŠret pĂ„ et sidste Ă„r som jeg tror vi napper ogsĂ„.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • T.

    NYC er fantastisk! Love it, love it! Her er 2 gode rÄd fra en erfaren NY-lover:
    1) Shop i Green Village (Mercer Street og Prince Street isĂŠr)
    2) Hvis i tager til Jersey Shore eller Boston, sÄ kÞr ikke selv! I hvertfald ikke, hvis I har tÊnk jer at kÞre tilbage til Manhattan. De kÞrer som sindssyge og der er meeeeega (!!!) mange biler, sÄ selv de garvede taxachauffÞrer er tÊt pÄ at kÞre ind i hinanden. UndersÞg i stedet mulighederne for busture. Rigtig mange bruger bussen og togene fra deres Grand Station. Med bus kan du i hvertfald helt sikkert komme til Boston.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Dorthe

    Jeg skal selv til NYC i nĂŠsten samme periode som dig! Har tidligere vĂŠret der pĂ„ en meget kort tur, hvor jeg boede pĂ„ The Pod Hotel, hvilket jeg skal igen denne gang – det er simpelthen sĂ„ lĂŠkkert! Pladsen er trang, men der er rent, flot og nyt! derudover er placeringen helt ekstraordinĂŠr! 😀

    God tur! 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • KĂŠre Jeanett,

      Fedt med New York tur – det er den vildeste by. Jeg bor selv herovre og et godt rĂ„d jeg kan give dig er at finde et hotel der ikke ligger ved Times Square, da der er meget turistet og ikke sĂŠrlig hyggeligt. Hvis du vil have en rigtig new yorker oplevelse sĂ„ overvej enten at finde et hotel eller lejlighed i East village/West village/Noho/Soho/Greenwich village og i omrĂ„derne omkring. Der er de bedste cafeer og restauranter samt de bedste shopping muligheder (specielt soho). Tjek zagat.com for at finde gode restauranter.

      Rigtig god tur!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • Hej Joanna! SĂ„ lige din kommentar, og jeg er helt enig! FĂžrste gang jeg var i NY boede vi lige ved Times Square. Det var ogsĂ„ fint nok for man vidste ikke bedre:) Men sidst jeg var der vovede vi pelsen og tog et hotel i Chelsea omrĂ„det. Dog tĂŠt Bleeker Street etc. Blev helt forelsket i de smĂ„ “yderomrĂ„der”. Det er en helt anden stemning end ved det turistede Times Square.

      SĂ„ Jeanett… I mĂ„ virkelig love at i skal ud og nyde de skĂžnne rolige omrĂ„der der omkring “Village” omrĂ„derne:) Og sĂ„ er Hells Kitchen Flea Market altsĂ„ ogsĂ„ en oplevelse vĂŠrd. Gamle ting og sager man bare kan gĂ„ rundt og blive fascineret af. Deriblandt masser af militĂŠrtĂžj, alm. tĂžj, tasker og sko… Lille shopping tip:)

      GlÊder mig til at fÞlge dig pÄ rejsen!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Christina H.

    Godt kÞbt, har selv vÊret i New York tre gange, og alle tre gange har vÊret superfedt. Kan ogsÄ anbefale Niagra Falls, sÄ det vil bestemt vÊre en god ide at tage et par dage og kÞre op til Boston. Jeg har selv ikke vÊret pÄ den candiske side og oplevet Niagra Falls, men synes at I skal gÞre det hvis I har mulighed for det, for udsigten derfra skulle vÊre meget bedre end fra den amerikanske.

    I kan naturligvis se/opleve en del i New York, men det lader jeg jer selv finde ud af, da det er forskelligt hvad en person gerne vil se, men storbyen har alt, sÄ det bliver intet problem. God tur! Og sÄ skal du naturligvis blogge om jeres oplevelser.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Uhh hvor er du altsĂ„ heldig!!!! Gid det var mig der havde pengene til det lige nu 😀

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Signe Gry

    Det tager ca. 2 timer derud, da der er meget trafik i sommerperioden, men det er klart en besĂžg vĂŠrd, husk at medbring egne forsyninger det er sygt derude for alting. I skal helt sikker kĂžrer forbi woodbury common premium outlet, et KÆMPE outlet en times kĂžrsel fra New york kan tages pĂ„ vej til Boston eller Niagra Falls. Et outlet med ALT hvad hjertet begĂŠre for shoppeglade mennesker til BILLIGE penge. Ang. hotel sĂ„ er det ret dyrt i NY for OK standart tjek evt. Chealse internatinal hostel ud, billigt og placeret fem min gang fra fifth og meatpacking. Gugenheim og MOMA er gratis efter kl. 17 pĂ„ mandag og torsdage.
    Brooklyn er et fedt sted og virkelig et besĂžg vĂŠrd – desuden er gĂ„turen over broen en fantastisk oplevelse. Fra pier nr. 17 gĂ„r der turbĂ„de rundt om manhatten, utrolig smukt at se byen fra vandsiden, endvidere gĂ„r der er gratis fĂŠrge ud til frihedsgudinden.
    Hver dag kl. 16.00 kan man pÄ time SQ (ved broadway) stÄ i kÞ og fÄ billige broadway billetter (man spare ca.70 %) men man skal vÊre i god tid.
    Pastis er en resturant der ligge i meatpacking D. Hvor alle de famous mennesker hĂŠnger ud. Det er madonnas stamsted og jeg har set hende der et par gange gennem mine snar ALT for mange besĂžg, men husk at bestil bord et par dage i forvejen – maden er formidabel og til fornuftige pengen. (dansk pris pĂ„ et mĂ„ltid ca 100-150 for en hovedret) TĂŠt herpĂ„ pĂ„ ligger ogsĂ„ magnolia bakery fra sex and the city SÅ hyggeligt lille sted man skal besĂžge – deres kager smager fantastisk. Jeg har mange flere gode tips om NY Jeanett, du kan altid maile. Udover det hĂ„ber jeg Tim og du har det godt. /Signe

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Mette Jensen

    Hej Jeanett.

    Jeg har vĂŠret i New York 3 gange, seneste sidste sommer, fantastisk by!!

    Jeg har et lille tip til dig og alle jer andre, der ogsĂ„ skal afsted: i Macys og Bloomingdales fĂ„r man som turist 10 % rabat pĂ„ en masse varer (desvĂŠrre ikke makeup og andet dullegrej). Det eneste man skal gĂžre er at henvende sig ved deres kundeservice med sit pas, sĂ„ fĂ„r man et kort og en lille brochure, hvor der stĂ„r, hvad man fĂ„r rabat pĂ„. Jeg fik ex. 10 % rabat pĂ„ en kjole fra Marc by Marc Jacobs i Bloomingdales, oveni de 50 %, den allerede var nedsat 🙂

    HÄber du fÄr en god tur.
    Hilsen Mette

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Kan se der ogsĂ„ er andre der har boet pĂ„ hotel Fashion 26 – det kan kun roses til skyerne. LĂŠkre & rene vĂŠrelser, dejlig betjening, god bar & restaurant, endda med terrace-bar og ret god udsigt deroppefra. Endda tĂŠt/i gĂ„afstand til mange sevĂŠrdigheder – Empire State Building, New York Public Library, Rockefeller Center, Macy’s, mm. Og gratis internet ikke mindst! Det vil jeg virkelig virkelig anbefale – min kĂŠreste og jeg er ret kritiske mht hoteller, og det var en rigtig god oplevelse vi havde hos Fashion 26.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Vil gerne give et ekko paa de 10% i Macys! Det er fantastisk

    Desuden kan det anbefales at tage Staten Island faergen tur-retur. Den tager afsted nede fra sydspidsen i wall street omraadet og sejler ca. hver 30 min. Det er egentlig en pendler faerge for folk der arbejder paa manhattan, men er ogsaa godt udnyttet af turister. Den giver et fantastisk (og igen – gratis) udsyn til Statue of Liberty og et smukt Skyline view over sydspidsen af NYC.

    Om sommeren er det rigtig hyggeligtved South Street Seaport, der ligger lige ved Brooklyn Bridge.

    Udover det evil jeg anbefale jer at udnytte subway, busser, taxa osv. Man kommer lyhurtigt til at gaa mega langt, fordi det ikke lyder af meget “lige at gaa 10 blocks…” men naar det er gjort 20 gange paa en dag – ja, man faar paent ondt i benene. Isaer hvis man vaelger paene sko over de praktiske 😉

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • YES YES YES!!!!!! I promise that NYC will NOT dissapoint! 😉 I’m so excited you’re finally coming here 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Hej Jeanett,
    Det lyder da fantastisk!
    Jeg blogger fra NYC, da jeg har boet her de sidste 8 mĂ„neder. Du er velkommen til at kigge forbi og fÄ inspiration til din tur – jeg har efterhĂ„nden prĂžvet lidt af hvert i denne by 🙂
    kĂŠrligst,
    Cecilie
    http://www.CecilieNYC.blogspot.com

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Anonym

    Arhj hvor er det snyd! Jeg var i NY i efterÄrsferien og det er en fantastisk by! Skal snart tilbage dertil igen.
    Vi lejede en kĂŠmpe lejlighed pĂ„ Brooklyn til ingen penge, husker ikke prĂŠcist, men vi var ogsĂ„ nogle stykker af familien der var afsted og den var rigtig fed og rĂ„ new yorker stil, sĂ„ det kan klart anbefales! Broen (ikke brooklyn bridge), men den anden, der ogsĂ„ gĂ„r over til Manhatten, lĂ„ ca. 500 m. fra vores lejlighed og lige i nĂŠrheden af stationen. Den lĂ„ faktisk lige over det populĂŠre steakhouse, Peter Luger, som du evt. kan google og se hvor ligger 😉
    Jeg kan anbefale at flyve med SAS direkte fra Kbh, det er rigtig billigt, ellers flyver Continental ogsÄ direkte fra Hamborg og Kbh og det er ogsÄ super billigt og du fÄr mad to gange i lÞbet af turen med i prisen og film i sÊderne er ogsÄ med i prisen. Bare ikke meget benplads, men ellers ok til prisen.
    HĂ„ber du fĂ„r en rigtig fed tur – nyd det 😉

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Helene

    Du har gjort et rigtigt godt valg med British Airways! FlĂžj selv tur/retur med dem og det er mĂŠgtig god service selvom man sidder aller bagerst 😉 Og som du selv siger er der mad (man fĂžler hele tiden man bliver tilbudt) og drikkevarer. Og nĂ„Ă„Ă„ ja en masse gode film som fĂ„r de 8 timer til at flyve (hĂŠhĂŠ) vĂŠk 😀

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Jeg kan anbefale “The Time Hotel” pĂ„ 224 West, 49th Street. Meget centralt og rigtig lĂŠkkert hotel.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Natasha

    Uh det lyder lĂŠkkert, bĂ„de NYC, Boston og Jersey Shore! Hold da op, MIT som i Massachusetts Institute of Technology?! Shit det er blĂŠret ;). Har altid drĂžmt om at drikke te pĂ„ the Plaza af en eller anden grund og se Guggenheim. Derudover er der vidst en hel fantastisk Gastropub i the Meatpacking District, som vidst ogsĂ„ har fĂ„et en michelin stjerne (selvom det vidst skal tages med et gran salt). Kvarteret Hell’s Kitchen skulle vidst vĂŠre meget hipt og vĂŠre der hvor skuespillere, musikere og andre befinder sig. NĂ„rh ja, Brooklyn er vidst det nye Manhatten, men det er vidst ikke en nyhed ;). HĂ„ber i hvertfald i fĂ„r en god tur!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Anne

    Fedt! 🙂

    Bor i Boston, sÄ bare spÞrg hvis der er noget du vil vide, men siden I har venner her ved de nok det meste. Lidt sjovt, for min kÊreste arbejder pÄ MIT og jeg selv pÄ Broad Institute of MIT and Harvard. Men tror ikke vi har mÞdt en der hedder Helle fÞr, men vi snakker da med en del danskere herovre.

    Hvis i beslutter jer for ikke at leje en bil, men komme til Boston pĂ„ en anden mĂ„de vil jeg helt sikkert foreslĂ„ jer at tage Bolt bussen (bolt.com) fra NY til Boston. Den holder midt pĂ„ Manhatten og man lander midt i Boston hvor man kan tage T’en til et hotel eller hen til jeres venner. Det tager 4 timer med bussen og man kan fĂ„ en tur/retur billet til ca. 36$ pr. person. Rigtig billigt og en behagelig bus at rejse i. Der er desuden gratis WiFi i bussen 😉
    Tager snart selv en lille smut til NY i 3 dage og 3 dage igen i maj med en veninde. Dejligt kun at have NY 4 timer fra hvor man bor 🙂

    Og mÄske ses vi 4. Juli, er sikker pÄ jeres venner tager jer med ned til Charles River hvor der god stemning og festfyrvÊrkeri! Vi bor tÊt pÄ Charles River i Beacon Hill omrÄdet.

    HÄber i fÄr en kanon tur!!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • […] iĂžvrigt gerne lige sige jer 2 gange tak: 1) Tusind tak for ALLE jeres USA/New York/Boston tips pĂ„ dette indlĂŠg. Jeg er helt overvĂŠldet! Jeg kigger alle jeres tips igennem og skal nok prĂžve, at svare pĂ„ bare […]

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Cecilie

    Hotel Pennsylvania pĂ„ 7th Avenue lige over for Madison Square Garden i hjertet af Manhattan. Ikke sĂ„ dyrt i forhold til hvad det ellers koster at bo i “the city”

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Uh det lyder skĂžnt med en tur til USA og ikke mindst NYC til sommer!

    Jeg synes faktisk jeres billetter lyder billige.. da vi skulle til Vegas sidste sommer skulle vi af med 7.500 kr. pr person t/r!! Av min arm altsÄ.. (men det var ogsÄ pga. hÞjsÊsonen).

    Jeg har flĂžjet med BA til Miami for 5 Ă„r siden og det var super.. sidste Ă„r flĂžj vi med Delta og det var jeg ikke begejstret for tilgengĂŠld..

    GlÊder mig til at lÊse mere om jeres tur.. sÄ mÄ jeg nÞjes med at sidder herhjemme og vÊre misundelig (venter jo barn til juli, sÄ det bliver ikke til sÄ meget mere rejseri denne sommer for mit vedkomne)

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Cathrine

    Hej!

    GlĂŠd dig! New York er den mest fantastiske by i hele verdenen og der er altid noget nyt at opleve!

    Skal selv derover 2 gange i lĂžbet af de nĂŠste par mĂ„neder bl.a. samtidig som dig! 🙂

    Her er mit tip – selvom Magnolia Bakery nĂŠsten er et must, sĂ„ syntes jeg at deres cupcakes er alt for sukkersĂžde, prĂžv Crumbs i stedet for, de er sĂ„ lĂŠkre og der ligger bl.a. en lige ved Bryant Park, sĂ„ man kan tage sin cupcake med og nyde den i parken!

    Vil ogsÄ anbefale Olive Garden som ligger lige midt i Times Square, rigtig lÊkker mad og god udsigt over Times Square.

    Ha’ en kanon tur

    Cathrine

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Uuh, lĂŠkkert 🙂

    En veninde og jeg smutter om 22 dage og vi skal ogsĂ„ rejse med british airways, men vidste slet ikke man fik alt det med, haha 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Uh glĂŠd dig! Her er dejligt i New York, kan du tro. Du kan jo kigge forbi min blog, hvis du skal have lidt inspiration til byen 🙂
    God tur 🙂
    /Louise

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

 

NĂŠste indlĂŠg

Colour blocking fra Gina Tricot