Outfit of the day #117

Outfit of the day #117Outfit of the day #117Outfit of the day #117
Primark playsuit – Zara bagPrimark flats – H&M sunglasses

 Nøj, hvor var det fantastisk vejr igår! Selvom jeg havde lidt ondt i skallen, så kom jeg op og sammen med Hr. Kæreste begav jeg mig op mod gågaden på gåben. På vejen stoppede vi ved dette smukke sted i Munke Mose (hvor denne smukke blogger også lige har taget outfitbilleder) og tog billeder af dagens outfit. Dette sted i Odense ser sådan ud hvert år omkring denne tid – det er helt fantastisk! Jeg må indrømme, at jeg også synes at billederne blev ret gode. Man burde tage outfit billeder der hver gang 😉

Jeg var hoppet i min Primark buksedragt som jeg købte i Barcelona til ingen penge. Jeg har allerede nævnt, at jeg forudser at jeg kommer til at gå i det en del denne sommer – og den udtalelse står jeg stadig ved. Det er fint og vildt behageligt på samme tid. Efter jeg blev færdig med at hoppe rundt blandt blå blomster, der smuttede vi på café, efterfulgt af italiensk is og tur på stadion. En rigtig dejlig søndag!

Skriv en kommentar

  1. SMUKKE outfit billeder!
    Nu ved jeg ikke om det er et dumt spørgsmål, men kan man virkelig gå rundt i shorts allerede nu?:-o Er selv på Grønland lige pt. men skal hjem til Danmark i påsken, og jeg får da et (behageligt) chok hvis det er SÅ varmt der:-D?

    • Tusind tak!! :) Generelt er det stadig for koldt til det, men igår og idag har vi 16-17 grader, så der kan man sagtens gå rundt sådan (jeg havde dog hudfarvet nylons på også). Men normal temperaturene er omkring 10-12 grader pt og der er det for koldt til den slags outfits. Vi har bare lige haft lidt extra varme de sidste to dage :)

  2. Super billeder! Jeg er dog lidt af en frossenpind, så turde ikke lige hoppe i bare ben, hehe 😀 Men okay, jeg har næsten aldrig bare ben, om der så er 35 grader.. :)

    • Min tan?! Mange tak, men mine ben er super blege lige nu 😉 De fik kun lidt af solens stråler i Barcelona og ellers har de ikke set solen siden efteråret engang :)

  3. WauW!!! sikke da nogle fine, fine billeder – og et smukt outfit på en smuk pige:-) Man bliver helt i sommerstemning og den slags er især på en regnvåd dag som i dag meget tiltrængt. Tak.

Skriv kommentar