Min lørdag i mad

Outfit of the day #117

Outfit of the day #117Outfit of the day #117Outfit of the day #117
Primark playsuit – Zara bagPrimark flats – H&M sunglasses

 Nøj, hvor var det fantastisk vejr igår! Selvom jeg havde lidt ondt i skallen, så kom jeg op og sammen med Hr. Kæreste begav jeg mig op mod gågaden på gåben. På vejen stoppede vi ved dette smukke sted i Munke Mose (hvor denne smukke blogger også lige har taget outfitbilleder) og tog billeder af dagens outfit. Dette sted i Odense ser sådan ud hvert år omkring denne tid – det er helt fantastisk! Jeg må indrømme, at jeg også synes at billederne blev ret gode. Man burde tage outfit billeder der hver gang 😉

Jeg var hoppet i min Primark buksedragt som jeg købte i Barcelona til ingen penge. Jeg har allerede nævnt, at jeg forudser at jeg kommer til at gå i det en del denne sommer – og den udtalelse står jeg stadig ved. Det er fint og vildt behageligt på samme tid. Efter jeg blev færdig med at hoppe rundt blandt blå blomster, der smuttede vi på café, efterfulgt af italiensk is og tur på stadion. En rigtig dejlig søndag!

   

34 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lørdag i mad