Outfit of the day #120

Outfit of the day #120Outfit of the day #120Outfit of the day #120
Gina Tricot lace top – Gina Tricot tube topGina Tricot skirtZara bag – Primark flats – Tokyo Jane bracelet – Blanco bracelet – Gina Tricot sunglasses

Mmmm…. hvor er det skønt med godt vejr og påske! Vi har idag været på stadion for at se OB spille, men sikke en skuffelse. Øv. Godt det var gratis ellers havde jeg været endnu mere sur! Men heldigvis skal vi ha’ en hyggelig aften i vores have sammen med Fie og hendes søde mand. Vi skal grille, hygge og 3 af os skal også ha’ lidt kolde drinks 😉 Senere kommer min søster og hendes kæreste også, så det skal nok blive en rigtig hyggelig aften! Outfittet her er hvad jeg idag haft på på stadion og stadig har på. Jeg er super glad for nederdelen. Den er iøvrigt kommet på webshoppen igen – der er links under det sidste billede. Håber i alle har en super påske :)

Skriv en kommentar

 1. Hej Jeanett,

  Fuldstændig off-topic, men da I var i Barcelona, hvem rejste I da med? Min kæreste og jeg overvejer at tage dertil i sommerferien, og vil selvfølgelig gerne have så billige billetter som muligt 😉

  – Ditte

 2. Det er mærkeligt, når jeg lægger kommentarer på din blog bliver de aldrig godkendt og vist på siden?
  Første gang du viste nederdelen spurgte jeg til størrelsen, da jeg selv overvejer den – er den alm. i størrelsen? Synes af og til det svinger med Gina Tricots størrelser…

  Mvh

  Mia Maria
  http://www.fashionfairytales.dk

  • Hej Mia Maria

   Det var underligt – men jeg tjekkede lige mit spamfilter og de er åbenbart havnet der, fordi du linker til din blog i de kommentarer du lægger. Og det fanger wordpress åbenbart som spam.
   Størrelsen er ret normal… jeg er normalt en str. 38 og det har jeg også købt nederdelen her i :)

   • Arhh okay – men jeg lover jeg kun linker når og hvis det er noget i relation til dine indlæg og i dette tilfælde var det stylingidé til denne type nederdel, som jeg selv elsker.

    Tak for svar -jeg synes den er bedårende i denne længde og den er mindre lyserød end den jeg ejer, så det kan godt være jeg må have fingrene i denne også :)

 3. super fin nederdel! var ellers inde for at prøve den i GT, men fungerede slet ikke – så tænkte det kun var 5 m høj og udsultede model der fik det til at fungere. Men må helt klar sige – you work it girl 😉

 4. Hvor ser du bare fin ud! Da du viste nederdelen forleden tænkte jeg, at den godt nok ikke var pæn, men den vinder virkelig på dig :-) Elsker også tasken, tror jeg vil have den i den røde.

Skriv kommentar