Dagen i billeder

Outfit of the day #120

Outfit of the day #120Outfit of the day #120Outfit of the day #120
Gina Tricot lace top – Gina Tricot tube topGina Tricot skirtZara bag – Primark flats – Tokyo Jane bracelet – Blanco bracelet – Gina Tricot sunglasses

Mmmm…. hvor er det skønt med godt vejr og påske! Vi har idag været på stadion for at se OB spille, men sikke en skuffelse. Øv. Godt det var gratis ellers havde jeg været endnu mere sur! Men heldigvis skal vi ha’ en hyggelig aften i vores have sammen med Fie og hendes søde mand. Vi skal grille, hygge og 3 af os skal også ha’ lidt kolde drinks 😉 Senere kommer min søster og hendes kæreste også, så det skal nok blive en rigtig hyggelig aften! Outfittet her er hvad jeg idag haft på på stadion og stadig har på. Jeg er super glad for nederdelen. Den er iøvrigt kommet på webshoppen igen – der er links under det sidste billede. Håber i alle har en super påske 🙂

   

30 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen i billeder