Tapas fra igår

Tapas fra igårTapas fra igårTapas fra igårTapas fra igår

Nøj, jeg havde en rigtig god aften igår! Vi havde jo tapas/spansk aften med lidt forskellige venner og det var så hyggeligt! Maden blev rigtig god og vores venner var vilde med det, så det var perfekt. Jeg har ikke rigtig nogle billeder fra selve aftenen som jeg vil dele udover disse billeder af maden (alle de andre billeder er ekstreme fuldemandsbilleder med sjove hatte, rødvinstænder og sing-a-long… jeg vil skåne mine venner for, at de ryger på bloggen i den tilstand!). Men vi havde det virkelig sjovt – nok pga den gode stemning, de mange skåle sangria jeg fik lavet og et ukendt antal flasker rødvin. Bla opfandt vi det underligste drukspil EVER, hvor man kunne dele shots eller stykker ost (? – don’t ask) ud til de andre, købe sig et spansk navn (jeg husker bla Carmen, Pedro og Don Juan Carlos) eller blive viklet ind i husholdningsfilm… meget underlig leg, men ekstremt underholdende.

Jeg havde faktisk troet, at jeg ville vågne op med grumme tømmermænd i dag, men jeg har haft det fint – og har faktisk været i haven hele dagen sammen med nogle af de andre piger der bor i vores opgang. Vi har fået sået fine blomster, en masse krydderurter og lækre ting som ruccola, radiser og spinat. Håber i har haft en fantastisk weekend!

Skriv en kommentar

 1. Har du ikke gået på mulerne? :)
  Jeg fandt nemlig et billede fra deres hjemmeside fra 2004, og da tænkte jeg “what?! Er du også en muler?” (http://www.mulerne-gym.dk/mmnet2/tempo/eksamen2004/eksamen2004.htm)
  Og så fandt jeg et indlægget “Babe of the year” og der kunne jeg snildt se en af de grønne og meget velkendte døre fra skolen :b Jeg kan stadig ikke gennemskue, hvor på skolen I har taget billedet..
  Hilsen en trofast læser som snart kan kalde sig “tidligere mulerelev” :)

  …Til hverdag og fest – mulerne er bedst… sorry men fik lige lyst til at skrive det med 😀

  • Hehe yes jeg er gammel muler – jeg blev student der i 2004. Hvor er det et sjovt link! Jeg har aldrig set det billede før og aner ikke hvorfor mig og min klassekammerat Danni holder de der dyr i hånden?! Hvor er det random!
   Billedet fra det der babe-indlæg er taget henne ved pigernes toiletter – ved den lange vask ude på gangen der :)

  • Jeg er ikke rigtig en person der bruger opskrifter medmindre jeg laver noget jeg ALDRIG har prøvet før. Jeg kan bedst lide at sammensætte min mad selv fremfor at lave mad efter opskrifter. Jeg har derfor ikke rigtig nogen opskrifter på disse ting. Kun på dejen til blæksprutteringene, fordi jeg ikke havde prøvet at lave dem før. Ost, pølser, oliven, brød er jo købt færdigt og salater er jo bare de ting i kan se blandet sammen. De spanske fiskefrikadeller har min kæreste lavet og han er endnu end jeg en der overhovedet ikke bruger opskrifter. Rejer og champignon er bare marineret og stegt i en masse hvidløg og olivenolie. Sangriaen kunne jeg måske godt skrive en opskrift ned på, men jeg bruger ikke mål og liter, da jeg altid smager mig frem istedet for.

   Det eneste jeg ville kunne komme med opskrifter på er sangriaen, en krabbesalat jeg havde lavet og blæksprutteringene. Ved ikke om der er noget af det der ville ha’ interesse? :)

 2. Hvor ser det bare lækkert ud! :) Men jeg er nødt til at spørge – med chancen for at lyde dum – hvad er sangria helt præcist? 😀

 3. Jeg er nødt til at istemme mig koret: den appelsin/avocado salat ser bare ALT for lækker ud. Er det salat, appelsin, avocado, løg og pinjekerner?

 4. Jeg kommentere normalt ikke på blog indlæg, men jeg bliver simpelthen nødt til det: NØJ hvor ser det mad lækkert ud!!! 😀

 5. Wauw, jeg skal SÅ meget lave tapas snart! Det ser virkelig godt ud. Og ja, sangria er noget farligt stads. Jeg var engang tjener på en spansk restaurant, og kokken kunne hverken dansk eller engelsk, kun spansk – men hold da op, han kunne hælde sangria på mig og mine veninder! Så blev det af en eller anden grund også meget nemmere at kommunikere 😉

Skriv kommentar