Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

18 kommentarer

 1. Det ser virkelig lækkert ud. Jeg kunne godt spise sådan en omgang spanske rejer :-)

 2. Hanar Hamid

  Har du ikke gået på mulerne? :)
  Jeg fandt nemlig et billede fra deres hjemmeside fra 2004, og da tænkte jeg “what?! Er du også en muler?” (http://www.mulerne-gym.dk/mmnet2/tempo/eksamen2004/eksamen2004.htm)
  Og så fandt jeg et indlægget “Babe of the year” og der kunne jeg snildt se en af de grønne og meget velkendte døre fra skolen :b Jeg kan stadig ikke gennemskue, hvor på skolen I har taget billedet..
  Hilsen en trofast læser som snart kan kalde sig “tidligere mulerelev” :)

  …Til hverdag og fest – mulerne er bedst… sorry men fik lige lyst til at skrive det med 😀

  • Hehe yes jeg er gammel muler – jeg blev student der i 2004. Hvor er det et sjovt link! Jeg har aldrig set det billede før og aner ikke hvorfor mig og min klassekammerat Danni holder de der dyr i hånden?! Hvor er det random!
   Billedet fra det der babe-indlæg er taget henne ved pigernes toiletter – ved den lange vask ude på gangen der :)

 3. Mhm, hvor ser det bare lækkert ud. Har du ikke lyst til at dele lidt opskrifter med os andre?

  • Jeg er ikke rigtig en person der bruger opskrifter medmindre jeg laver noget jeg ALDRIG har prøvet før. Jeg kan bedst lide at sammensætte min mad selv fremfor at lave mad efter opskrifter. Jeg har derfor ikke rigtig nogen opskrifter på disse ting. Kun på dejen til blæksprutteringene, fordi jeg ikke havde prøvet at lave dem før. Ost, pølser, oliven, brød er jo købt færdigt og salater er jo bare de ting i kan se blandet sammen. De spanske fiskefrikadeller har min kæreste lavet og han er endnu end jeg en der overhovedet ikke bruger opskrifter. Rejer og champignon er bare marineret og stegt i en masse hvidløg og olivenolie. Sangriaen kunne jeg måske godt skrive en opskrift ned på, men jeg bruger ikke mål og liter, da jeg altid smager mig frem istedet for.

   Det eneste jeg ville kunne komme med opskrifter på er sangriaen, en krabbesalat jeg havde lavet og blæksprutteringene. Ved ikke om der er noget af det der ville ha’ interesse? :)

 4. Den salat med appelsinerne ser vildt lækker ud! Eller, det gør det hele, men farverne i den er bare ekstra skønne.

  • Ja, det var også en af de ting der blev spist rup og stub (sammen med hvidløgs champignonerne, blæksprutteringene og den spanske pølse).

 5. Emma

  Hvor ser det bare lækkert ud! :) Men jeg er nødt til at spørge – med chancen for at lyde dum – hvad er sangria helt præcist? 😀

  • Det er rødvin blandet med cognac, danskvand, en masse sukker og stykker af frisk appelsin 😀 Det smager som saftevand og ryger derfor ret hurtigt ned 😉

 6. Salaten med appelsiner og avokado mv. ser rigtig lækker ud, den har sikkert smagt fantastisk og med ristede pinjekerner, mums!

 7. Jeg er nødt til at istemme mig koret: den appelsin/avocado salat ser bare ALT for lækker ud. Er det salat, appelsin, avocado, løg og pinjekerner?

  • Yes, romainesalat, appelsiner, ristede pinjekerner, avocado og en smule løg :) Den blev også rigtig god :)

 8. that looks like so much fun! i still have yet to find a place where in live that offers good tapas :-(

 9. Sofie

  Jeg kommentere normalt ikke på blog indlæg, men jeg bliver simpelthen nødt til det: NØJ hvor ser det mad lækkert ud!!! 😀

 10. Wauw, jeg skal SÅ meget lave tapas snart! Det ser virkelig godt ud. Og ja, sangria er noget farligt stads. Jeg var engang tjener på en spansk restaurant, og kokken kunne hverken dansk eller engelsk, kun spansk – men hold da op, han kunne hælde sangria på mig og mine veninder! Så blev det af en eller anden grund også meget nemmere at kommunikere 😉