Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

11 kommentarer

 1. Tilgengæld hjælper du mig med at finde fantastiske highstreetfund! :) Og tænk hvor højt du kommer til at elske både turen og telefonen! Well done, my dear :)

  P.S. Er iøvrigt stærkt misundelig! Var blevet lovet en iPhone 4 af arbejdet her i april.. Det er så nu blevet til juni-juli. Og jeg går på barsel i august..? Tror det ender med, at jeg selv må købe en!

  • Du har helt ret – du er sådan en god teacher 😉 Det er godt at jeg så kan få stillet min lyst til high street køb igennem dig 😉 Hahaha. Og det er da nederen at de lover dig en men rykker det? Måske kan du argumentere for, at det så skal være en barselsgave? hehe

 2. kat

  oooh… vil også ha en!!! og husk det er jo et godt og dyrt køb… ikke en eller anden billig fon du fortryder om en månede når den går i stykker 😉

 3. Jeg ville ønske det var mit ups 😀

  • Jeg har også glædet mig længe til at kunne gøre det til mit “ups” 😀

 4. MD

  FEEEEEEEEEEEEEEEDT hvis Katrine, kommer til O’ense :-) Kunne da ikke skade nogen eller noget hvis der kom endnu – en god blogger til O’ense! Altid sjovere at følge med når man bor i samme by :-)

  Held & lykke til Katrine!! – You can do it! :-)

  Go’ weekend .-)

  • Jeg er helt enig! Hun må bestemt godt komme til Odense! Krydser alt hvad jeg kan for hende lørdag.

   Og også god weekend til dig! :)

 5. Du kommer til at elske den….den er så fed. Jeg er virkelig glad for min!

 6. Jeg råder dig virkelig stærkt til at købe en bumper der går rundt om kanterne (cover) til den, smadrede min efter 14 dage – lige ned i asfalten! øv bøv. 1000 kr mere ud af vinduet..
  Nå, jeg har 3 til min iphone 4, og jeg har altså ingen problemer, overhoved. Den virker fuldt ud, selv i skoven.
  Hvor mange mb/gb har du købt med?

  Marie-Louise
  http://posgaard.blogspot.com

  • Hvor køber man sådan en bumper og hvad koster de ca.? Ærgeligt at sådan en er nødvendig, fordi jeg kan rigtig godt lide iphone 4s “skarpe” kanter i forhold til iphone 3s design. Jeg købte den med16 gb, da jeg ikke har tænkt mig at ha’ super meget musik osv liggende, da jeg har en ipod jeg bruger. Og der var næsten 1000 krs forskel i udbetaling på 16 gb og 32 gb.