Birthdaygirl no. 27

Mad Men makeup hos MAC

Mad Men makeup hos MACMad Men makeup hos MACMad Men makeup hos MACMad Men makeup hos MACMad Men makeup hos MACMad Men makeup hos MACMad Men makeup hos MAC

Så er der billedespam fra igår, da jeg fik lagt min Mad Med makeup hos MAC inde i Magasin i Odense. Min søster var med, så hun fik taget en masse billeder! Der kom, som jeg havde nævnt, fokus på markerede øjenbryn, røde læber og lange falske vipper. Resultatet blev rigtig godt og jeg var super tilfreds da jeg gik derfra. Det kostede 400 kroner og tog omkring 1 time og 15 min. Det er dog gratis, hvis man vælger at købe produkter for de 400 kroner (hvilket jeg gjorde – i får produkterne at se senere i denne uge. Jeg kan dog godt afsløre, at det ene produkt var vipperne som jeg fik på her). Man skal bestille tid i forvejen 🙂

Picture spam from yesterday where I got my Mad Men makeup done at MAC here in Odense. I was very pleased with the result!

   

56 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Birthdaygirl no. 27