Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

16 kommentarer

 1. i think this makeup look is gonna look PERFECT with your skin tone! cant wait to see photos!

 2. Liv

  Hvor er hun smuk, og jeg elsker bare når rødhårede kvinder beviser at vi godt kan gå i rødt :)

 3. virkelig smukke billeder!

  http://ellent.blogspot.com/

 4. Wow, det lyder flot og spændende! Det skal nok komme til at klæde dig rigtig godt. :)
  Det er da for øvrigt en virkelig god ide at gøre en del ud af maleuppen på den måde. Det er jo overhovedet ikke dyrt, når det er til specielle lejligheder.
  Du skulle næsten have valgt MaxFactor i stedet for MAC. Ikke fordi der er noget i vejen med MAC. Men jeg har ladet mig fortælle, at MaxFactor var det absolut førende makeupbrand “dengang”. Altså dengang, som serien skal forestille at foregå. Det forlyder desuden, at MaxFactor har “patent” på skuespillerindernes makeup. Ret skarpt tænkt af producenterne, at det er så gennemført. :)

  • Mange tak! Nu er der ingen MaxFactor stand i Odense der lægger makeup, så jeg kunne kun vælge MAC. Men nej, jeg synes heller ikke det er dyrt! Desuden er mere et slogan MaxFactor har skabt end det er facts 😉 Mange skuespillerinder bruger andet end MaxFactor.

  • Ja, selvfølgelig. Det er Mad Men-skuespillerinderne, jeg snakker om. :)

 5. Jeg elsker Joan. Hun er bare en sej quinde!

 6. stine

  tror du kommer til at blive så fin! glæder mig til at se billeder – gerne mange undervejs :-)
  /stine

  • Mange tak, det håber jeg også! Jeg skal prøve at huske kameraet og tage billeder undervejs :)

 7. Føler mig snart som den eneste på jorden der ikke har set Mad Men, haha. Måske skulle man gøre det en dag!