Kyllingepie

Min hvide ASOS kjole

Min hvide ASOS kjole

Jeg håber virkelig, at i er flere der er ude og nyde det gode vejr for os andre der sidder omringet af en computer og 10+ bøger. Åhh det sucks! Men idag er storeskrive dag og målet lyder på min. 5 sider. Hvis jeg ikke når det, så går det udover familie-tamtam i morgen, da jeg simpelthen skal være næsten færdig på søndag, så jeg har man-tors til at rette og skrive om, hvis der er noget der ikke er godt nok. Nå, men 5 sider i dag – og en lille belønning når jeg når halvvejs i dag. Så skal jeg nemlig lave endnu en omgang rabarbercrumble – det er med at udnytte rabarbersæsonen, da den jo er så åndsvagt kort.

Der er flere af jer der har rykket for at i gerne ville se hvilken af de hvide kjoler jeg valgte fra dette indlæg. Og selvfølgelig skal i se det! Jeg valgte denne som var nr. 1 i indlægget og det var der faktisk kun en af jer der havde gættet på. Jeg synes den har fine Mad Men-vibes (selvom det ikke er den jeg skal have på næste weekend) og så ejer jeg næsten ingen hvide kjoler. Big mistake! Jeg modtog den iøvrigt i forgårs og den passer helt fint – er dog en smule gennemsigtig, så det er på med lyse trusser og en af dem her. Måske kommer den på i morgen til familie-sjov, hvis vejret er godt OG hvis jeg når opgavemålet idag. Den koster kun £30 og kan fås i hvid og en brunlig farve (der er desværre ikke flere i blå – den er ellers også fin). I kan finde den HER.

I promissed to show you which one of these white dresses I bought. I bought this one because I like the Mad Men vibes that it has. You can find it at ASOS here.

8 kommentarer

 • Ann

  De der bandeau sager ser godt nok smukke ud. Hvordan virker de i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er meget normale – jeg har mine i en størrelse M 🙂 (mine er dog uden blonde – men dem er der ikke lige flere af inde på hjemmesiden)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Føler mig rimelig sej til at gætte dine køb nu! 😛
  Men den er altså også super fin!
  Go’ fornøjelse med opgaven! Håber du når de fem sider så du kan nyde dagen i morgen! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har den i blå, og man føler sig virkelig som en prinsesse når man går rundt i den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

 • Lavede også rabarbercrumble forleden – men det var som overspringshandling under opgave 🙂

  Jeg fryser dem i øvrigt ned, rabarberne altså, så kan man altid lige lave en portion

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh godt tip mht at fryse dem ned! Tak! Hehe og jeg lavede også rabarbercrumble som overspringshandling i fredags 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingepie