Outfit of the day #123

Vil du være model for en dag?

Vil du være model for en dag?

I har nok allerede set dette opslag rundt omkring i blogland, men jeg tænkte der måske var nogle af jer der ikke havde. Jeg synes det er fedt, at de prøver at bruge lidt mere normalvægtige piger til deres shows. Godt nok er det stadig slanke (og høje!) piger de søger, men det er da et skridt i den rigtige retning. Der er iøvrigt chance for at jeg overvejer showet i starten af august under modeugen, så kan jeg jo vinke til jer, hvis der er nogle af jer der bliver valgt 🙂 Held og lykke piger! Kravene står her nederst. De søger også mandelige modeller.
EDIT: De har sænket alderen for piger, så nu behøver man kun at være fyldt 15 som pige for at tage til castingen 🙂

Danmarks Designskole (Denmarks Design School) is looking for models for the next Copenhagen Fashionweek. It’s a open casting and they’re looking for more normal-sized women this time to show that models don’t have to be super skinny.

Vil du være model for en dag?

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #123