Telefoni i USA?

Ses vi?

Ses vi?        Ses vi?

Der har lige været lidt stille på bloggen torsdag, fordi jeg er taget til KBH for at se lidt gode venner og for at deltage i denne fest fredag! Outfittet er klar og stiletterne høje – ses vi på The Jane? I dag fra kl. 22 og det er desværre min. 18 år. Jeg og en masse af de andre bloggere i Bloggers Delight vil være der. Jeg glæder mig! Hvis jeg når det, så håber jeg på at give jer et sneak peek af mit outfit inden jeg tager afsted.

Jeg skal nok godkende og svare på kommentarer når jeg igen er hjemme fra KBH, fordi jeg er vist lidt bagud med alle de skønne kommentarer i lægger i øjeblikket 😀 Tak! (Og bliv endelig ved med det! 🙂 )

Tonight us bloggers from the network of Bloggers Delight is having a party at The Jane in Copenhagen -and you’re invited! See you?

3 kommentarer

  • Rigtig god fest 🙂 Jeg glæder mig til at se outfit og høre meget mere om festen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kath

    Hej Jeanett

    Jeg har et lille tip til dig til når du skal til NY (kan være du har hørt det før), hvis du gerne vil besøge the Metropolitan og Natural History Museum, det er nemlig museer der er offentligt drevet og derfor er deres entrepriser foreslåede donationer og ikke faste priser. Dette bevirker at man kan gå op til ”kassen” lægge en dollar og sige at man gerne vil have en billet. Det behøver ikke præcis at være en dollar bare hvad du nu føler for, jeg gav dem 2$ sidste gang jeg var der. Musernes forslåede donation er 20$, så der er mange penge at spare.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Telefoni i USA?