Bodum fyrkat grill

Sommer søndag

Sommer søndag

I dag ligger jeg her (med faktor 20 på 😉 ) og læser til erhvervsøkonomis eksamen på onsdag. Senere skal jeg op og træne, da jeg har sat mig et mål for antal kilometer jeg skal ha’ løbet inden vi tager til NYC. Hvad skal i lave i dag på denne Grundlovsdag? Jeg ville egentlig ønske, at danskerne gjorde mere ud af Grundlovsdag ligesom franskmændene gør på deres nationaldag Bastilledag d. 14. juli og amerikanernes d. 4. juli. Det kunne være fedt! Måske skulle man selv bare begynde at køre det op og invitere til Grundlovsdags-grill osv fremover?

Today I’m working on my tan here in my garden while I’m studying for my exam on wednesday. Today it’s also the celebration of the day where our constitution was signed in 1849. But it’s not a big thing here in Denmark… I wish it was though – like in the US on the 4th of july.

14 kommentarer

  • God idé Jeanett! Hvis du inviterer mig, så kommer jeg gerne næste år 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha ja det havde jeg da ikke tænkt på.. Det vil jeg gøre fremover 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er pudsigt, for danskere fejre hverken 5. juni eller 15. juni, hhv. Grundlovsdag og flagdagen – ved ikke om det er fordi juni er spækket med dage der kan fejres, der er også Pinse og Skt. Hans, skoleafslutninger på flere niveauer, sådan at de nationale mærkedage bliver glemt.

    Pøj pøj med eksamen, vejret skulle i morgen bliver mere eksamenslæsningsvenligt end det har været de sidste par dage.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, men 5. juni er vel næsten det der kommer tættest på en national dag for os? Men ja, Skt. Hans er rimlig landsdækkende og noget vi alle fejrer, så den har måske overtaget i juni

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg er meget splittet, for både den 5. og den 15. juni har betydning for Danmark, på hver deres måde, men jeg tror bare at mange danskere tager tingene for givet, og ikke ser nogen grund til at fejre vores demokrati eller vores fane.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hehe jeg vidste faktisk slet ikke at det var flagdag d. 15. juni, så jeg ville helt klart heppe på d. 5. juni som nationaldag 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hehe… 😀

      Kan godt se dit argument.

      På Fyn plejer flagdagen at blive fejret i Den fynske landsby 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hehe jaa på Fyn kan alt fejres i godt vejr og med øller 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har faktisk været til Grundlovsmøde i dag. På en hyggelig gård i Ølstykke med dejligt vejr og grillning 🙂 Og jeg er fuldstændigt enig i med dig i, at det kunne være super, hvis danskerne faktisk tog dagen lidt mere til sig og indså, hvor fantastisk det er, at vi faktisk har en Grundlov – selvom den er noget mangelfuld hist og her.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvor dejligt at ligge i haven og læse eksamen 🙂

    /Emma

    http://www.whatliesahead.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bodum fyrkat grill