Nyt i Gina Tricot

Outfit of the day #139

Outfit of the day #139Outfit of the day #139Outfit of the day #139Outfit of the day #139
Gina Tricot t-shirt – H&M shorts ASOS jacketMarc by Marc Jacobs bagPrimark flats

Det var egentlig ikke meningen, at disse billeder skulle bruges som “outfit billeder” her på bloggen. Tidligere på ugen kørte Hr. Kæreste og jeg en aften til Kerteminde, hvor vi gik en aftentur ved stranden. Og ham kæresten knipsede løs hele tiden og jeg tænkte at i da lige så godt kunne få lov til at se en mere “casual Jeanett”. Selvom jeg faktisk oftest er meget girly i min påklædning – også når det er afslappet tøj. Men den afslappede påklædning den aften forklarer også det nederen hår og den manglende make-up 😉 Det var virkelig en skøn lille tur vi tog og vi har aftalt at vi gør det igen snarest. Se lige hvor smuk himlen var den aften! Fantastiske farver. (Og nej, jeg ved ikke hvad det er jeg laver med mine tæer på billede nr. 3 hehe).

De hvide shorts er forresten nye – selvfølgelig købt i USA (Boston, var det vist). Og nej, jeg er stadig slet ikke færdig med at vise jer USA-køb. Jeg forstår mere og mere hvorfor min konto har det så ufatteligt dårligt efter den ferie (også selvom vi lige har fået penge igår). Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så broke. Hjælper så heller ikke, at SKAT ikke kan finde ud af at bruge mit hovedkort og istedet har trukket 40% af min SU, fremfor at bruge mit fradrag. Pikaber. Nå, fuck det… nu smutter jeg til KBH til en hyggelig weekenden sammen med mine to søskendende (lillesøster og lillebror, hvis i ikke kunne huske det 🙂 ). Min lillebror har aldrig været i Tivoli før, så vi andre tager hans Tivoli-mødom i løbet af weekenden. Jeg glæder mig til hygge, god mad og Tivoli.

Pictures from when I drove to Kerteminde beach with my boyfriend yearlier this week. We had a nice stroll at the beach just before the sun went down. Today I’m going to Copenhagen and tomorrow I’m going to Tivoli!

   

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Nyt i Gina Tricot